Με νέα γυναίκα εμφανίστηκε ο Pique στη Νέα Υόρκη – Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τη σχέση τους…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των συντρόφων του Πικέ, υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ τους

Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου επισκέπτεται τους γιους του που ζουν στο Μαϊάμι με τη μητέρα τους, Σακίρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει περάσει πολύ χρόνο στις ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια, από τις περιοδείες πριν από την έναρξη της σεζόν με την Μπαρτσελόνα μέχρι τη δουλειά του στην προώθηση αθλητικών εκδηλώσεων με την Kosmos.

Περιέργως, αποκαλύφθηκε ότι μία από τις πρώην φίλες του ζει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο λογαριασμός @ClarGerFans στο Twitter αποκάλυψε ότι ο Πικέ είχε σύντροφο την Anna Checa και στη συνέχεια μπήκαν στη ζωή του οι Nuria Tomas, Σακίρα και Clara Chia. 

Ο Πικέ και η Anna Checa ήταν μαζί ως ζευγάρι για ένα χρόνο, μεταξύ 2005 και 2006, αν και η σχέση τους παραμένει κάτι σαν μυστήριο. Σε εκείνο το στάδιο της καριέρας του, ο Πικέ αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πέρασε και ένα χρόνο ως «δανεικός» στη Ρεάλ Σαραγόσα το 2006/07.

Ο ίδιος λογαριασμός στο Twitter δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες του Πικέ και της Anna Checa, όταν ήταν ζευγάρι.

Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο Πικέ και η Anna Checa διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται από τον επίσημο λογαριασμό του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Η Checa ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη, αλλά πριν από αυτό πέρασε κάποιο διάστημα στη Μαδρίτη, το Ντουμπάι και το Λονδίνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των συντρόφων του Πικέ, υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ των τριών γυναικών, τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών τους.

Μπορεί η Σακίρα να ήταν μακράν η πιο προβεβλημένη σύντροφος του Πικέ, αλλά ο ποδοσφαιριστής έβγαινε και με άλλες γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια και αυτή τη στιγμή είναι με την Clara Chia.

Πρόσφατα, το ζευγάρι επισκέφθηκε το Ντουμπάι, δώρο του Πικέ στη νυν σύντροφό του για τα γενέθλιά της, πριν το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για να δει τα παιδιά του. 

Πηγή: skai.gr