Κλείσιμο

Συντηρητική δημοσιογράφος Κάντας Όουενς κατά Μέγκαν: Αριστερή ναρκισσίστρια

Πυρά κατά της Μέγκαν Μαρκλ εξαπέλυσε η Αμερικανίδα συντηρητική συγγραφέας, δημοσιογράφος και σχολιάστρια Κάντας Όουενς για τον ισχυρισμό της ότι ο γιος της «υπέστη ρατσισμό για το χρώμα του» - καταδικάζοντας τη Δούκισσα ως «τυπική αριστερή ναρκισσίστρια».

«Αν έχετε δει μια φωτογραφία του Άρτσι (του γιου του Χάρι και της Μέγκαν) και πιστεύετε ότι έχει υποστεί ρατσισμό για το μαύρο χρώμα του, τότε εγώ είμαι... Νιγηριανός πρίγκιπας και μου δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας», δήλωσε σαρκαστικά η Όουενς σε εκπομπή του Fox News την Τετάρτη.

«Είναι τόσο γελοίο», επέμεινε η Όουενς  ο οποία πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. 

Η Όουενς, 31 ετών, ήταν ιδιαίτερα εξοργισμένος που η Δούκισσα του Σάσεξ υπέβαλε επίσημη καταγγελία για τον βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, κάτι που τελικά οδήγησε τον πρώην οικοδεσπότη του CNN να χάσει τη δουλειά του.

«Ο Πιρς Μόργκαν ήταν όλοι εμείς όταν αποκάλυπτε τη Μέγκαν Μαρκλ και την κατήγγελε για τα κατάφωρα ψέματα που είπε» υποστήριξε η Όουενς. 

«Για να κάνει αυτό το τηλεφώνημα, προκειμένου να τον σιωπήσει γιατί είναι δυσαρεστημένη με τον Τύπο… είναι μια τυπική αριστερή ναρκισσίστρια», επέμεινε η δημοσιογράφος. 

«Πραγματικά έχει λιγότερο να κάνει με τους βασιλείς και περισσότερο τον τυπικό αριστερό προοδευτισμό στο Χόλιγουντ» σχολίασε, προσθέτοντας ότι πλέον είναι κλισέ να βάζεις ταμπέλα «ρατσιστικό» σε οτιδήποτε έχει «μια ιστορία». 

Πηγή: pagesix.com