Στον αστερισμό της Barbie και ο Τζάστιν Τριντό: Ντύθηκε στα ροζ για να δει την ταινία

«Είμαστε με την ομάδα Barbie», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram o Καναδός πρωθυπουργός

Ο Καναδός πρωθυπουργός και ο 15χρονος γιος του επέλεξαν ρούχα σε ροζ αποχρώσεις και πόζαραν στην είσοδο του κινηματογράφου. Μάλιστα, ο Τζάστιν Τριντό «ανέβασε» τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε με την ομάδα Barbie», λαμβάνοντας πάνω από 200.000 likes.

Ο Τζάστιν Τριντό δεν είναι μόνο πλούσιος, αλλά είναι, επίσης, μια από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της πολιτικής. Πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου με τη Sophie Gregoire Trudeau. 

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του έχουν μία κόρη και δύο γιους. Αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, στα τέλη του 2015, ο Τριντό εμφανιζόταν πολύ συχνά με τη σύζυγό του σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ταξίδια στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, όμως, εκείνη περιόρισε τις κοινές εμφανίσεις τους. 

Όσον αφορά στο πώς γνωρίστηκαν ο Καναδός πρωθυπουργός με την πρώην - πλέον - σύζυγό του, σε άρθρο καναδικής εφημερίδας αναφέρεται πως η Σοφί γνώριζε την οικογένεια Τριντό, καθότι ήταν συμμαθήτρια του μικρότερου αδελφού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε χιονοστιβάδα, το 1998.

Πηγή: skai.gr