Οι υπαρξιακές αναζητήσεις της Gisele: «Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι», είπε για τον Tom Brady – Και ένα δάκρυ κύλησε…

Η Gisele Bundchen σκέφτεται το διαζύγιό της από τον Tom Brady, καθώς ο αστέρας του NFL προχωρά στη ζωή του με το διάσημο μοντέλο, Irina Shayk. Η 43χρονη Gisele χώρισε από τον 46χρονο Brady πέρυσι, μετά από 13 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. 

Η ίδια εξομολογήθηκε στη βραζιλιάνικη «Vogue» ότι τα φώτα της δημοσιότητας προσθέτουν άλλο ένα επίπεδο δυσκολίας όταν κλείνει το κεφάλαιο μιας σχέσης. «Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν ΜΜΕ που κάνουν εικασίες σε κάθε βήμα της διαδρομής», είπε η Gisele.

«Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για την εξέλιξή μας». Η Βραζιλιάνα καλλονή αγνοεί τα πρωτοσέλιδα και επικεντρώνεται, όπως είπε, στα παιδιά της, στην υγεία της και κάνει όνειρα για το μέλλον. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια, έχει αποκτήσει ένα γιο τον Benjamin Rein, 13 ετών, και την Vivian Lake, 10 ετών. Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον Jack, 15 ετών από προηγούμενη σχέση.

Στη συνέντευξή της μίλησε, επίσης, για το πώς προσέχει τον εαυτό της, ώστε να είναι απόλυτα υγιής. «Υπάρχουν τρία πράγματα που θεωρώ θεμελιώδη για να αισθάνεσαι καλά: να τρως υγιεινά, να γυμνάζεσαι καθημερινά και να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεις το μυαλό και το σώμα σου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Η Gisele αναφέρθηκε στο πώς έμαθε να βάζει την υγεία της πάνω από όλα και να αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους στη βιομηχανία του μόντελινγκ.«Έπρεπε να περάσω δύσκολες στιγμές για να καταλάβω τη σημασία των υγιεινών επιλογών στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που το μοιράζομαι αυτό σήμερα. Δεν το βλέπω ως ευθύνη, αλλά έχω μεγάλη επιθυμία να μοιραστώ τα μαθήματά μου με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Παρόλο που ο γάμος του Brady και της Gisele τελείωσε, οι δυο τους φαίνεται να έχουν διατηρήσει μια φιλική σχέση μετά τον χωρισμό τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Πηγή: skai.gr