Στο εδώλιο σήμερα ο Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο ηθοποιός περικυκλώθηκε από δεκάδες φωτογράφους, καθώς έβγαινε από μια ασημένια Mercedes έξω από το δικαστήριο του Westminster

Ο 62χρονος ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, έφτασε στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ το πρωί της Πέμπτης, 16 Ιουνίου, για να αντιμετωπίσει τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και μία κατηγορία για πρόκληση διεισδυτικής σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση. Ο ηθοποιός συνοδευόταν από μέλη της νομικής του ομάδας και δύο αστυνομικούς. 

Ο ηθοποιός περικυκλώθηκε από δεκάδες φωτογράφους

Ο ηθοποιός περικυκλώθηκε από δεκάδες φωτογράφους, καθώς έβγαινε από μια ασημένια Mercedes έξω από το δικαστήριο του Γουέστμινστερ. Τα φερόμενα αδικήματα έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και το Gloucestershire μεταξύ 2005 και 2013.

Οι κατηγορίες είναι:

  • Δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, ηλικίας 40 ετών σήμερα, τον Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο 

  • Σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, 30 ετών, και πρόκληση διεισδυτικής σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση, τον Αύγουστο του 2008 στο Λονδίνο

  • Σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, 30 ετών, τον Απρίλιο του 2013 στο Gloucestershire

Ο Σπέισι δήλωσε ότι βέβαιος για την αθωότητά του. Αφού οι εισαγγελείς εξουσιοδότησαν τη Μητροπολιτική Αστυνομία να του απαγγείλει κατηγορίες τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός ανέφερε στο «Good Morning America»: «Αν και είμαι απογοητευμένος με την απόφασή τους να προχωρήσουν, θα εμφανιστώ οικειοθελώς στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατόν και θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου έναντι αυτών των κατηγοριών, για τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξω την αθωότητά μου».

Ο Σπέισι είναι γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες American Beauty, The Usual Suspects και House Of Cards. Ο Σπέισι κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1995 «The Usual Suspects» και Όσκαρ πρωταγωνιστικού ρόλου για την ταινία «American Beauty» του 1999. Η περίφημη καριέρα του σταμάτησε απότομα το 2017 όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον σταρ ότι του επιτέθηκε σε ένα πάρτι τη δεκαετία του 1980, όταν ο Ραπ ήταν έφηβος. Ο Σπέισι αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: skai.gr