Την πόρτα της εξόδου είδε η ομάδα ασφαλείας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την εισβολή του πρώην της στο γάμο της

Ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για μόλις 55 ώρες, συνελήφθη έξω από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαλύσει τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι

Μπορεί η ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς,να κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Σαμ Ασγκάρι, αλλά σε αυτό τον γάμο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα! 

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για μόλις 55 ώρες, συνελήφθη έξω από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαλύσει τον γάμο.

Μετά από αυτό το φιάσκο, όπως αποκαλύπτει το «TMZ», η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απέλυσε σύσσωμη την ομάδα ασφαλείας της. Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκαλύπτουν ότι η τραγουδίστρια πήρε πρόσφατα την απόφαση να απολύσει την υπάρχουσα ομάδα ασφαλείας και να την αντικαταστήσει με μια εντελώς νέα ομάδα. 

Η «εισβολή» του πρώην 

Ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, εισέβαλε στο σημείο που γινόταν ο γάμος και μάλιστα μετέδιδε ζωντανά την εικόνα μέσω του κινητού του. Ο Τζέισον Αλεξάντερ κατάφερε να μπει στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, απαιτώντας να τη δει την ημέρα του γάμου της. Ευτυχώς, δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με την τραγουδίστρια και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της τραγουδίστριας οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον πρώην σύζυγό της αφορούν σε βανδαλισμό, καταπάτηση και ξυλοδαρμό, αλλά ο δικαστής πρόσθεσε και την κατηγορία της παρενόχλησης, απαγορεύοντας στον πρώην σύζυγό της κάθε επαφή με την ποπ σταρ. 


Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, ο οποίος είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει την προστασία της Μπρίτνεϊ, παρέστη, επίσης, στην ακρόαση. Όπως είπε και ο ίδιος, ελπίζει ότι η αυστηρή ποινή θα αποτρέψει τυχόν μελλοντικούς μιμητές από το να προσπαθήσουν να μπουν στον χώρο της τραγουδίστριας. 

Πηγή: skai.gr