«Σταυρώνουν» την Kylie Jenner – Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του γιου της κατά τη διάρκεια της διαμάχης για την Balenciaga

«Σχετικά με το μέλλον μου στον οίκο Balenciaga, αυτή τη στιγμή αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand», ανέφερε σε ανακοίνωσή της και η Κιμ Καρντάσιαν

Οι θαυμαστές «σταυρώνουν» την Kylie Jenner ότι δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να αποσπάσει την προσοχή τους από το σκάνδαλο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Balenciaga.

Η Kylie δημοσίευσε μια νέα εικόνα του 9 μηνών γιου της που έχει με τον Travis Scott. Η φωτογραφία ήρθε καθώς ο οίκος δέχτηκε έντονες αντιδράσεις για την καμπάνια της «Gift Collection», η οποία περιείχε φωτογραφίες με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια στα χέρια παιδιών.

Τώρα, η Kylie απάντησε στις εικασίες ότι η τελευταία εμφάνιση του γιου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οφειλόταν στην πτώση της Balenciaga.

H Kylie Jenner

Ένας χρήστης του TikTok ισχυρίστηκε σε ένα βίντεο ότι η 67χρονη Kris Jenner έδωσε εντολή στην Kylie και την Kim Kardashian να δημοσιεύουν «τις καλές φωτογραφίες τους» μετά το σκάνδαλο με τον οίκο. 

Στο κλιπ, ο χρήστης του TikTok αναδημοσίευσε την πρόσφατη φωτογραφία της Jenner με τον γιο της -το όνομα του οποίου η Jenner και ο Scott δεν έχουν ακόμη μοιραστεί- και την 4χρονη κόρη της Stormi. 

«Θα βάλω φωτογραφία μου του παιδιού μου, για να καλύψω τον οίκο Βalenciaga;», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και η απάντηση της Kylie Jenner δεν άργησε να έρθει: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν το κάνω αυτό. Πάντα έχω κάτι να πω». Το αιχμηρό σχόλιό της είναι, ίσως, η απάντησή της στις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από όλη αυτή την ιστορία. 

Θέση πήρε και η Κιμ Καρντάσιαν για το ζήτημα. «Ήμουν σιωπηλή τις τελευταίες ημέρες, όχι επειδή δεν έχω αηδιάσει και εξοργιστεί από την πρόσφατη καμπάνια της Balenciaga», ξεκίνησε τη δήλωσή της. «Αλλά επειδή ήθελα την ευκαιρία να μιλήσω στην ομάδα τους, για να καταλάβω και εγώ πώς συνέβη αυτό».

«Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω συγκλονιστεί από τις ενοχλητικές εικόνες», είπε. «Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον  μεγαλύτερο σεβασμό και οτιδήποτε εναντίον της δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα». Είπε, επίσης, ότι θα επανεκτιμήσει τη σχέση της με τη μάρκα.

@kyliejenner ♬ YUH IM A MOTHHAA - Bacarbiana
Πηγή: skai.gr