Κλείσιμο

Pique-Shakira: Φουντώνουν τα δημοσιεύματα ότι χωρίζει και με την Clara Chia - Δεν είναι πλέον ερωτευμένος...

Πάντως, αυτές τις ημέρες ο Πικέ έχει εμφανιστεί περισσότερο με τα παιδιά του και τη μητέρα του παρά με την Clara Chia, με την οποία φαίνεται να είναι σε απόσταση  

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ και τη φίλη του Clara Chia. Ήδη πολλά διεθνή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ειδύλλιο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φέτος και μετά από λίγους μόνο μήνες είναι έτοιμοι να πουν «αντίο». 

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα στην Ισπανία, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Κλάρα δεν θα αισθανόταν πλέον άνετα στη σχέση της με τον Πικέ, ο οποίος εκτός από τη σχέση τους και τα εργασιακά ζητήματα, πρέπει να παρακολουθεί και να ανησυχεί και για τα παιδιά του, τα οποία σύντομα θα πάνε να ζήσουν με τη μητέρα του, την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, εν μέσω ενός χαοτικού και περίπλοκου δεύτερου εξαμήνου του 2023 για τον πρώην παίκτη, λόγω των απιστιών του, των προβλημάτων και του χωρισμού του από τη Σακίρα, εκτός από τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, φαίνεται ότι η σύντροφός του φέρεται να μην αντέχει όλη αυτή την πίεση από τα ΜΜΕ και είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Πικέ. 

Η 23χρονη δεν άντεξε το «κυνήγι» των ΜΜΕ, ειδικά όταν προέκυψε η φήμη για την απιστία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, γίνεται λόγος για μια υποτιθέμενη εύνοια προς το πρόσωπό της από εταιρεία, η οποία ανήκει στον Πικέ και για ενόχλησή της για την όλη την προσέγγιση μεταξύ εκείνου και της Σακίρα τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να τερματιστούν οι διαπραγματεύσεις για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Άλλοι λένε ότι το ζευγάρι έχει βαρεθεί να είναι μαζί, όπως αποδεικνύεται από τις εκφράσεις τους το τελευταίο διάστημα, σε βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί από τα διεθνή ΜΜΕ. 

Πάντως, αυτές τις ημέρες ο Πικέ έχει εμφανιστεί περισσότερο με τα παιδιά του και τη μητέρα του παρά με την Clara Chia, με την οποία φαίνεται να είναι σε απόσταση.
 

Πηγή: skai.gr