Sofia Vergara: Πενηντάρα, αλλά κορμάρα – Ποζάρει με το μαγιό της και «τρελαίνει» τους θαυμαστές της

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μαγιό, ποζάροντας στις πανέμορφες παραλίες της Καραϊβικής 

Η Κολομβιανή Σοφία Βεργκάρα μπορεί να έγινε πριν από λίγους μήνες 50 ετών, αλλά διαθέτει σιλουέτα που πολλές θα ζήλευαν… 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μαγιό, ποζάροντας στις πανέμορφες παραλίες της Καραϊβικής και ανεβάζοντας αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε ένα πανέμορφο λευκό μαγιό και «τρέλανε» τους θαυμαστές της, ενώ η ανάρτησή της είχε πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

Η δίαιτα της Σοφίας για μια υπέροχη σιλουέτα

Μέσα από προηγούμενες αναρτήσεις της, η Σοφία Βεργκάρα δημοσίευσε τη δίαιτα που χρησιμοποιεί για να διατηρήσει την υπέροχη σιλουέτα της. 

Η διατροφή της βασίζεται σε άπαχες πρωτεΐνες όπως κοτόπουλο και ψάρι, ενώ αποφεύγει τους υδατάνθρακες, αλλά και την πίτσα. Η ίδια παραδέχθηκε ότι έχει αδυναμία στα κέικ και σε άλλα γλυκά.

Επιπλέον, η ηθοποιός έχει γυμναστήριο στο σπίτι της, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά, ενώ λατρεύει να κάνει διάδρομο. 

Πέρυσι, η Κολομβιανή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πάσχει από υποθυρεοειδισμό και δήλωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς σε ηλικία 28 ετών, αφού οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον λαιμό της κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας.

«Στα 28 μου, ο καρκίνος δεν ήταν μια λέξη που περίμενα να ακούσω», παραδέχτηκε.

«Ήταν απλώς ένα τσεκ-απ ρουτίνας, αλλά οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στον λαιμό μου και αυτή η λέξη έγινε μέρος της ιστορίας μου. Πέρασα αμέτρητες ώρες σε θεραπείες με ακτινοβολία και, τελικά, έκανα χειρουργική επέμβαση. Σήμερα, μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου επιζώντα από τον καρκίνο.

Έκανα το πρώτο μου μάθημα υποκριτικής μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία και βλέποντας την ουλή στον λαιμό μου θυμάμαι πόσο ευλογημένη ένιωσα εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα από τότε», πρόσθεσε η Σοφία Βεργκάρα. 
 

Πηγή: skai.gr