Η Shakira προσκαλεί τους θαυμαστές της να χορέψουν το νέο της τραγούδι – Καμία «Monotonía» δεν αισθανόμαστε μαζί της…

Η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τραγούδι «Monotonía» μαζί με τον πολυβραβευμένο τραγουδοποιό και παγκόσμιο σούπερ σταρ Ozuna

Η Σακίρα ξεκίνησε μια νέα πρόκληση, προκειμένου να συνεχίσει να γιορτάζει την επιτυχία του νέου της τραγουδιού «Monotonía». Η Κολομβιανή τραγουδίστρια προσκάλεσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους θαυμαστές της να χορέψουν στον ρυθμό της bachata με τον Ozuna.

«Bachateros! Η πρόκληση είναι να βγείτε από το ‘’κουτί’’ σας και να φτάσετε στην ώρα σας. Αν όχι, ρωτήστε τον συνάδελφό μου Truji», έγραψε η Σακίρα στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με τον Juli Trujillo, γνωστότερο ως Truji Bachata. 

Η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τραγούδι «Monotonía» μαζί με τον πολυβραβευμένο τραγουδοποιό και παγκόσμιο σούπερ σταρ Ozuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Στο ρεφρέν του κομματιού την ακούμε να τραγουδάει: «Δεν ήταν ούτε δικό σου ούτε δικό μου λάθος, ήταν της μονοτονίας». Λίγο πιο έντονος είναι πάντως ο οπτικός σχολιασμός στο βίντεο κλιπ, στο οποίο, βλέπουμε τον Ozuna να της διαλύει την καρδιά με ένα μπαζούκα και μετά το πλήθος να πατάει την καρδιά στον δρόμο. 

Τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στη Manresa της Ισπανίας και προκάλεσαν φρενίτιδα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τους θαυμαστές να ακολουθούν όλο το συνεργείο των γυρισμάτων. 

Η Σακίρα είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα κομμάτι, το «Te Felicito». 

Πηγή: skai.gr