Κλείσιμο

Chloë Grace Moretz: Δεν μεγάλωσα με όρια... Τα έμαθα μέσα από τις απορρίψεις

Αν και μεγάλωσε στα κινηματογραφικά πλατό, η Μορέτζ είπε ότι οι μεγαλύτεροι άνθρωποι συχνά την έβλεπαν σαν βρέφος

Η Κλόι Γκρέις Μορέτζ ήταν μόλις 8 ετών όταν εμφανίστηκε στον κινηματογράφο, στο ριμέικ της ταινίας «The Amityville Horror» του 2005 με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς. Μέχρι τα 14 της, ήταν πρωταγωνίστρια της μεγάλης παραγωγής στο Χόλιγουντ, την ταινία «Carrie». Παρά το γεγονός ότι βασικά μεγάλωσε στα κινηματογραφικά πλατό, η Μορέτζ είπε ότι οι μεγαλύτεροι άνθρωποι συχνά την έβλεπαν σαν βρέφος παρότι ήταν έφηβη και σχεδόν πάντα απέρριπταν τις ιδέες της.

«Ήταν πάντα περίεργο από τον πρώτο μου πρωταγωνιστικό ρόλο όταν ήμουν 14 ετών στο "Carrie"… ήταν πάντα πολύ ενδιαφέρον να βλέπω ποιος θα ήταν πραγματικά δυσαρεστημένος με μια νεαρή γυναίκα», είπε η ηθοποιός στο podcast «Reign with Josh Smith» (μέσω της εφημερίδας «The Independent»). «Σε εκείνο το σημείο, είχα ήδη δουλέψει τόσα χρόνια -σχεδόν 10- και καθώς συνέχιζα να έχω πιο σημαντικούς ρόλους όσο μεγάλωνα, ήταν πάντα πολύ ενδιαφέρον να βλέπω την απόρριψη που θα έπαιρνα από πολλούς ανθρώπους».

«Η πλειονότητα από αυτούς ήταν σίγουρα μεγάλοι σε ηλικία άντρες που με παίδευαν», συνέχισε η Μορέτζ. «Αν είχα κάποιες προτάσεις, πολλές φορές τις απέρριπταν… Το να πρέπει ακόμη και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε έναν ηλικιωμένο άντρα στα 14, 15, 16 σου χρόνια είναι πραγματικά, πραγματικά τρελό».

Η Μορέτζ είπε ότι συχνά συμμετείχε σε έναν «αγώνα εξουσίας» με αυτές τις ηλικιωμένες ανδρικές φιγούρες στο πλατό, παρόλο που ήταν μόλις έφηβη, εκείνη την εποχή.

«Νομίζω ότι τα όρια είναι εξαιρετικά σημαντικά», είπε η ηθοποιός, κάτι που έμαθε στην πορεία της καριέρας της. «Και μέρος της συνειδητοποίησης των ορίων και της ουσιαστικής επιβολής τους είναι να λες την αλήθεια χωρίς να κατηγορείς ή να επικρίνεις ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Τα όρια είναι κάτι νέο για μένα. Δεν μεγάλωσα με όρια», είπε. «Δεν έμαθα κανένα όριο στη ζωή μου και χτυπήθηκα πολλές φορές και είπα: "Ξέρεις τι;". Νομίζω ότι πρέπει να μάθω αυτό το πράγμα που λέγεται όρια».

Πηγή: skai.gr