Το μυστικό της Shakira για να είναι κορμάρα στα 45 της – Μπορούμε κι εμείς…

Η Άννα Κάιζερ, η προσωπική της γυμνάστρια, αποκάλυψε ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της τραγουδίστριας

Η Άννα Κάιζερ, προσωπική προπονήτρια της Σακίρα, έχει μια επιτυχημένη καριέρα που την έχει κάνει αγαπημένη των διασημοτήτων.

Η ίδια δημιούργησε τη δική της μέθοδο εκγύμνασης, καθώς δεν μπορούσε να βρει μία που να τα συνδυάζει όλα και φαίνεται ότι αυτό που έψαχνε έχει απήχηση και σε άλλες γυναίκες. Μεταξύ των πελατών της είναι η Sarah Jessica Parker, καθώς και πολλά άλλα γνωστά ονόματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Όσον αφορά στη Σακίρα, η Άννα Κάιζερ τόνισε ότι ένας από τους λόγους που η Κολομβιανή έχει υπέροχο σώμα στα 45 της είναι το πρωινό της, το οποίο περιλαμβάνει πάντα δύο τρόφιμα. Το ένα από αυτά είναι τα βραστά αυγά, τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και τη βοηθούν να διατηρήσει τη μυϊκή της μάζα. Το δεύτερο είναι κομμάτια αβοκάντο, ιδανικά για τη διατήρηση των υγιεινών λιπαρών, που χρειάζεται ο οργανισμός.

Επιπλέον, η διάσημη τραγουδίστρια περιλαμβάνει, επίσης, στη διατροφή της ντομάτα, αλάτι, ελάχιστο ελαιόλαδο στο πρωινό της και πίνει ένα smoothie με κόκκινα φρούτα, το οποίο εναλλάσσει με έναν πράσινο χυμό. 

Πηγή: skai.gr