Shakira: Είναι θυμωμένη με τον Pique – Υπάρχουν φήμες ότι ο πρώην σύζυγός της θα παντρευτεί την Clara Chia

Ο Πικέ δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια 

Τις τελευταίες ώρες κάποια σκανδαλοθηρικά περιοδικά γράφουν ότι ο Πικέ έχει πάρει μια απόφαση σχετικά με τη νυν αγαπημένη του, την Clara Chia, κάνοντας κάτι διαφορετικό σε σχέση με τη Σακίρα

Αν οι φήμες είναι αληθινές, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο για την τραγουδίστρια να «τρελαθεί» μαζί του. Ίσως, μάλιστα, να έχουμε μια αναφορά σε αυτό σε ένα μελλοντικό τραγούδι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Fiesta», ο Πικέ και η Clara Chia θα μπορούσαν να παντρευτούν επειδή είναι πολύ ερωτευμένοι. Θυμηθείτε ότι ο Πικέ και η Σακίρα, οι οποίοι στην 11χρονη σχέση τους απέκτησαν δύο παιδιά, δεν παντρεύτηκαν.

Αν και σε αυτή την περίπτωση, αυτό οφείλεται στη Σακίρα παρά στον Πικέ, καθώς η τραγουδίστρια δεν ήταν υπέρ του γάμου, όπως έχει παραδεχτεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της. 

«Με φοβίζει πολύ. Δεν θέλω να με βλέπει ως σύζυγο, προτιμώ να με βλέπει ως φίλη του», είχε δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια. 

Ό,τι έχει να κάνει με τον Πικέ και την Κλάρα έχει προκαλέσει θυμό στη Σακίρα, όπως έδειξε και στους τελευταίους της στίχους στο «BZRP Music Sessions 53». Το τραγούδι έχει γίνει επιτυχία σε όλο τον κόσμο, κάνοντας τον χωρισμό της από τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα αναπόφευκτο δημόσιο θέμα συζήτησης.

Όσο για τον Πικέ και την Clara Chia, η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Εδώ και εβδομάδες ζουν μαζί, επίσημα, σε ένα διαμέρισμα που έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Βαρκελώνης.

Όσο για το πώς θα γίνει ο γάμος, η εκπομπή έκανε κάποιες αποκαλύψεις… «Μιλούν, πάνω απ' όλα, για το πώς θα ήθελε η Κλάρα να είναι ο γάμος της. Δεν θέλει να είναι ένας μεγάλος γάμος, θέλει να είναι κάτι πολύ οικείο και δεν θέλει να είναι κάτι περισσότερο από μια είδηση».

Πηγή: skai.gr