Shakira: Μετακομίζει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι σε τρεις εβδομάδες – Αφήνει «πίσω» τον Pique

Η τραγουδίστρια δήλωσε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ότι βγήκε από τον επώδυνο χωρισμό της πιο δυνατή 

Η Σακίρα φέρεται να σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε τρεις εβδομάδες. Πέρυσι, αποκαλύφθηκε ότι θα έκανε τη μετακόμιση με τους γιους της, αφού κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της, Gerard Pique.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στο Μαϊάμι θεωρείται ότι ήταν το κυριότερο εμπόδιο μεταξύ του πρώην ζευγαριού, αλλά τελικά ξεπεράστηκε. Η Σακίρα αναμενόταν να μετακομίσει στις ΗΠΑ στο τέλος της σχολικής χρονιάς, αφού ανέβαλε την αρχική ημερομηνία αναχώρησης στις αρχές Ιανουαρίου λόγω των προβλημάτων υγείας του 91χρονου πατέρα της, William Mubarak.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πλέον θέσει ως νέα ημερομηνία την 1η Απριλίου για τη μετακόμισή της, σύμφωνα με την εφημερίδα «El Periodico». «Το μόνο εμπόδιο θα ήταν η υγεία του πατέρα της και αν αυτή επιδεινωθεί. Η ιδέα της Σακίρα είναι να εκμεταλλευτεί τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ, για να μπορέσει να ταξιδέψει στο Μαϊάμι με τους γιους της, ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους στο νέο τους σχολείο». 

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε αποκαλυφθεί ότι η Σακίρα είχε αναγκαστεί να καθυστερήσει τη μετακίνησή της στην Αμερική λόγω της υγείας του πατέρα της. Ο πατέρας της νοσηλεύτηκε πέρυσι σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης μετά από πτώση. Πέρασε τα Χριστούγεννα με την κόρη του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακίρα και ο Πικέ επιβεβαίωσαν τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχαν υπογράψει συμφωνία επιμέλειας των παιδιών μετά από διαπραγμάτευση 12 ωρών. Υπέγραψαν τη συμφωνία σε δικαστήριο της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι, το οποίο χώρισε τον Μάιο μετά από περισσότερο από μια δεκαετία κοινής πορείας, ανέφερε στην κοινή του δήλωση: «Επιθυμούμε να ανακοινώσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλής τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή.

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Η Σακίρα δήλωσε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ότι βγήκε από τον επώδυνο χωρισμό της πιο δυνατή και ότι τώρα αισθάνεται αυτάρκης. Η καλλιτέχνιδα είπε ότι στο παρελθόν είχε πιστέψει την «ιστορία» ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα, αλλά υποστήριξε: «Τώρα αισθάνομαι πλήρης γιατί εξαρτώμαι από τον εαυτό μου».

Η τραγουδίστρια δεν «μάσησε» τα λόγια της ούτε και για τη νέα αγαπημένη του πρώην συζύγου της, την Clara Chia, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Πηγή: skai.gr