Emily Ratajkowski: Το πήρε απόφαση… Θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί μόνη της – Δεν έχει ανάγκη τους άνδρες

Η πανέμορφη Έμιλι κατηγόρησε τους άνδρες ότι σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα όταν πρόκειται για ρομαντικές σχέσεις 

Η Emily Ratajkowski καταφέρθηκε εναντίον των ανδρών και το πόσο πονηρά σκέφτονται, μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν να φιλιέται με τον Harry Styles κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Τόκιο.

Το διάσημο μοντέλο και ο ποπ σταρ έγιναν πρωτοσέλιδο λόγω των παθιασμένων φιλιών τους στους δρόμους της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους, η Έμιλι ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να νοικοκυρευτεί. 

Η πανέμορφη Έμιλι κατηγόρησε τους άνδρες ότι σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα όταν πρόκειται για ρομαντικές σχέσεις και αποκάλυψε τα σχέδιά της να μεγαλώσει ένα δεύτερο παιδί μόνη της.

Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθα όταν μια θαυμάστριά της τη ρώτησε για το πώς νιώθει που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί χωρίς τον πατέρα του. Τότε ποιος είδε την Έμιλι και δεν τη φοβήθηκε… Η ίδια ξεκίνησε ένα παραλήρημα για τους άνδρες, «που είναι χαζοί και σεξομανείς», σύμφωνα με την ίδια.

«Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά, επίσης, ξέρω ότι πολλές γυναίκες έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά. Μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, αλλά οι άντρες σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα», ανέφερε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. 

Και συνέχισε: «Προσωπικά δεν θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο καλύτερος ή ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις, αλλά αυτό βλέπω για το μέλλον μου. Να κάνω ένα αδερφάκι στον Sly. Νομίζω ότι ο γάμος είναι μια δύσκολη υπόθεση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Όταν ένας θαυμαστής ζήτησε από το διάσημο μοντέλο να μοιραστεί τα συναισθήματά της σχετικά με τους άνδρες που θέλουν οι γυναίκες, η ίδια αποκάλυψε: «Γενικά εκτιμώ όταν οι άντρες με ρωτάνε τι με ενδιαφέρει και θέλουν να ακούσουν τη μουσική που μου αρέσει, τι σκέφτομαι, τι μου αρέσει να διαβάζω και τι απολαμβάνω, γιατί πολλές φορές αυτό δεν συμβαίνει», πρόσθεσε η ίδια. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Harry και η Emily γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό. Πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φέτος και απλά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου όταν μπορούν, ενώ ο Harry βρίσκεται σε περιοδεία. Ο Harry εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών του με το εύστοχο όνομα «Love On Tour», που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: skai.gr