Salt Bae: Του ρίχνουν «πόρτα» σε τελικό κυπέλλου στις ΗΠΑ μετά το «κυνήγι» στον Μέσι στο Κατάρ

Ο Salt Bae φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με αρκετούς από τους αστέρες της Αργεντινής στο στάδιο Lusail  

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae, δεν μπορεί  να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό κυπέλλου στην Αμερική λόγω της συμπεριφοράς του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. 

Το US Open Cup, το αντίστοιχο του FA Cup της Αγγλίας, απαγόρευσε με tweet την Τρίτη στον διάσημο σεφ να παραστεί στην κορυφαία στιγμή της διοργάνωσής του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Ο διάσημος σεφ επικρίθηκε ευρέως για τα καμώματά του μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, να κυνηγά διασημότητες, να προσεγγίζει τον Λιονέλ Μέσι και να παραβιάζει τους κανόνες κρατώντας το τρόπαιο! 

Ο Salt Bae κρατώντας το τρόπαιο

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ίδιος «καυχιέται» στον προσωπικό του λογαριασμό για όλα αυτά τα… «κατορθώματα», δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από το… κυνήγι των διασημοτήτων. 

Επιπλέον, βίντεο μετά τον τελικό δείχνει τον Μέσι να κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον διάσημο σεφ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν οδήγησε την ομάδα της Νότιας Αμερικής στην παγκόσμια δόξα το βράδυ της Κυριακής, σκοράροντας δύο φορές για να βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει τη Γαλλία με 4-2 στα πέναλτι στο στάδιο Lusail του Κατάρ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τον Τούρκο σεφ να προσπαθεί απεγνωσμένα να πλησιάσει τον Μέσι, βάζοντας το χέρι του στον ώμο του και ενθαρρύνοντάς τον να του σφίξει απρόθυμα το χέρι, παρά την εμφανή ανησυχία του, πριν προσπαθήσει να τον τραβήξει ξανά πίσω.

Ο Salt Bae φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με αρκετούς από τους αστέρες της Αργεντινής στο στάδιο Lusail.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Πηγή: skai.gr