Το απαξιωτικό βλέμμα του Μέσι στον Salt Bae, που ήθελε σέλφι με το ζόρι (βίντεο)

Ο Τούρκος σεφ Salt Bae βρέθηκε στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ και μετά τον αγώνα και τη νίκη της Αργεντινής έσπευσε να βγει φωτογραφία με τον απόλυτο σταρ Μέσι, την οποία και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

¨Όλα καλά μέχρι που τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο που δείχνει τον διάσημο Τούρκο «σεφ  με το αλάτι» κυριολεκτικά να κυνηγάει τον Μέσι, σχεδόν να τον παρακαλεί, για να βγει μαζί του φωτογραφία.

Το βίντεο δείχνει τους παίκτες της Αργεντινής να πανηγυρίζουν ενώ ο Salt Bae είναι πίσω του και προσπαθεί να του αποσπάει την προσοχή. Ο Μέσι τον κοιτάζει, αλλά αδιαφορεί και συνεχίζει – ελαφρώς ενοχλημένος - τους πανηγυρισμούς. Τότε, ο Τούρκος σεφ τον τραβά από το χέρι αλλά ο Μέσι συνεχίζει να τον αγνοεί ενώ του ρίχνει και απαξιωτικά βλέμματα. 

Ο Bae όμως απτόητος...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLU MAGAZİN (@blumagazin)

Σύμφωνα πάντως με τον sportfm, η FIFA και οι διοργανωτές του Μουντιάλ δέχονται σκληρή κριτική για την παρουσία του διάσημου σεφ Νουσρέτ στο γήπεδο μετά την απονομή του Μουντιάλ στην Αργεντινή.

Εκτός που κυνηγούσε τους παίκτες της Αργεντινής για μια φωτογραφία, ο Τούρκος σεφ έφτασε σε σημείο μέχρι να πάρει το «Ζιλ Ριμέ» στα χέρια και να δαγκώνει το χρυσό μετάλλιο του νικητή.

Πηγή: skai.gr