Eva Mendes: Είναι σαν όλες τις μαμάδες του κόσμου – Μητρότητα σημαίνει να μην έχεις ένα άθικτο κραγιόν...

Η ανάρτηση της ηθοποιού είχε, επίσης, ξεκαρδιστικά σχόλια από μητέρες που μοιράζονταν παρόμοιες ιστορίες

Η Εύα Μέντες είναι σαν όλες τις μαμάδες του κόσμου. Η ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο για τη μητρότητα, καθώς βρήκε το κραγιόν της κατεστραμμένο στο έδαφος. Η Μέντες και ο σύντροφός της, Ryan Gosling, είναι γονείς της 8χρονης Esmerelda και της 6χρονης Amada, οι οποίες είναι οι… «ένοχες» για την καταστροφή του κραγιόν. 

«Μητρότητα σημαίνει να μην έχεις ποτέ ξανά άθικτο μακιγιάζ. Υπάρχουν μαμάδες εκεί έξω που νιώθουν τον πόνο μου;!», έγραψε η Εύα Μέντες στην ανάρτησή της. 

Η Μέντες και ο σύντροφός της είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την προσωπική τους ζωή και δεν μοιράζονται και πολύ συχνά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος στα σχόλια λάτρεψε να βλέπει πράγματα όπως παιχνίδια στο έδαφος και ρούχα πεταμένα σε καναπέδες στο σπίτι τους. «Μου αρέσουν τα παιχνίδια και τα ρούχα στην άκρη του καναπέ. Κρίμα, όμως, που έχασες ένα όμορφο κραγιόν», της έγραψε αστειευόμενος ένας χρήστης. 

Η ανάρτηση είχε, επίσης, ξεκαρδιστικά σχόλια από μητέρες που μοιράζονταν παρόμοιες ιστορίες. «Τα παιδιά μας βλέπουν να ετοιμαζόμαστε και θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά μας. Δυστυχώς, το μακιγιάζ μας δεν ‘’επιβιώνει’’. Ευτυχώς, που δεν ήταν μάσκαρα, γιατί αυτό είναι δύσκολο να καθαριστεί μιλώντας από εμπειρία», πρόσθεσε μια άλλη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Πηγή: skai.gr