Robert De Niro: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύντροφός του κάνει τη… «δύσκολη δουλειά» με το μωρό – Δεν αλλάζει πάνες

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν, που συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2021, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Απρίλιο

Μην ζητήσετε από τον Robert De Niro να αλλάξει πάνα στην 5 μηνών κόρη του, Gia Virginia. Ο 80χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύντροφός του κάνει τη «δύσκολη δουλειά» με το μωρό. «Δεν γίνεται πιο εύκολο», δήλωσε στον «Guardian», σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι είναι πατέρας επτά παιδιών.

«Είναι αυτό που είναι. Θέλω να πω, δεν κάνω εγώ τη δύσκολη δουλειά. Είμαι εκεί, υποστηρίζω τη φίλη μου. Αλλά εκείνη κάνει τη δουλειά. Και έχουμε βοήθεια, η οποία είναι τόσο σημαντική», πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός, αναφερόμενος στην 45χρονη σύντροφό του, Τίφανι Τσεν.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν απολαμβάνει την πατρότητα, ο σταρ του «Heat» απάντησε: «Φυσικά και την απολαμβάνω. Με ένα μωρό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχω τα ενήλικα παιδιά μου, τα εγγόνια μου. Όλα είναι διαφορετικά. Δεν μιλάω στα ενήλικα παιδιά μου με τον τρόπο που μιλάω στο μωρό μου ή με τον τρόπο που μιλάω στην 11χρονη κόρη μου, αν και είναι αρκετά έξυπνη», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν, που συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2021, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Απρίλιο. Εκείνη την εποχή, ο δύο φορές χωρισμένος νικητής των Όσκαρ ήταν ήδη πατέρας έξι παιδιών.   

Ωστόσο, μόλις τρεις μήνες μετά τον ερχομό της Gia, ο ηθοποιός υπέστη μια μεγάλη απώλεια, όταν ο εγγονός του, Leandro, απεβίωσε. Ο 19χρονος γιος της μεγαλύτερης κόρης του, Ντρένα, βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούλιο από «τοξικό» συνδυασμό παράνομων ναρκωτικών, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης.  

Πηγή: skai.gr