Shakira: Ταξίδεψε εκτάκτως στην Κολομβία μετά τη νοσηλεία της μητέρας της σε νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια ήθελε να είναι στο πλευρό της μητέρας της

Τους τελευταίους μήνες η Σακίρα δεν περνάει και τόσο εύκολα στη ζωή της… Μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα μετακόμισε στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της για να ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή της. Ο στενός της κύκλος είναι απαραίτητος για εκείνη, αλλά τα προβλήματα συσσωρεύονται για την τραγουδίστρια, σε μια περίοδο συνεχών σκαμπανεβασμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Αφού ο 92χρονος πατέρας της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το καλοκαίρι του 2022 μετά από πτώση, τώρα η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Nidia Ripoll, η μητέρα της Σακίρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 73 ετών, όπως γράφει η «Marca». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ως εκ τούτου, η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Barranquilla με το ιδιωτικό της αεροπλάνο για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της, η οποία διαγνώστηκε με θρόμβωση στο πόδι της. Προς το παρόν, η γυναίκα ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες και η ανάρρωσή της πραγματοποιείται σταδιακά. Τον περασμένο Μάρτιο, η μητέρα της χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο στη Βαρκελώνη και πάλι για το ίδιο πρόβλημα. 

Πηγή: skai.gr