Κλείσιμο

Rita Ora: Εντυπωσίασε με τα «αόρατα» ρούχα και το μακιγιάζ της – Δείτε video με τη μεταμόρφωσή της ως σέξι γοργόνα

Η τραγουδίστρια έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας

Η Rita Ora αποκάλυψε τις ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν για την εκπληκτική μεταμόρφωσή της για τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας.

Η τραγουδίστρια έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην εκδήλωση της Δευτέρας το βράδυ, όταν έφτασε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου με ένα τολμηρό διάφανο φόρεμα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. 

Η Rita ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια της προετοιμασίας της για το γεγονός, δείχνοντας μια ομάδα μακιγιέρ να τη μεταμορφώνει. Η σταρ βιντεοσκόπησε τον εαυτό της στη σουίτα του ξενοδοχείου της, καθώς η ομάδα έπιανε δουλειά, κολλώντας προσεκτικά προσθετικά γύρω από τα μάτια της, για να δημιουργήσει το παράξενο βλέμμα με τους ιστούς.

@ritaora British Fashion Awards 🧜🏻‍♀️ #bfa #glam #mermaid #fypシ @isamayaffrench ♬ Ritual - Tiësto & Jonas Blue & Rita Ora

Η makeup artist, Isamaya Ffrench, μοιράστηκε, επίσης, στιγμιότυπα από το μακιγιάζ της διάσημης τραγουδίστριας, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα: «Σέξι γοργόνα…». 

Η Rita αψήφησε το χειμωνιάτικο κρύο στην εκδήλωση, αφήνοντας το παλτό της, για να αναδείξει τη σιλουέτα της με ρούχο της Nensi Dojaka. Η Αγγλίδα με ρίζες από το Κόσοβο θεωρείται fashion icon στη χώρα της και η αλήθεια είναι πως τα ΜΜΕ λατρεύουν να ασχολούνται μαζί της. 

Η Rita Ora

Πηγή: skai.gr