Brooke Shields: Οι κόρες της την ρωτούν γιατί δεν μαγειρεύει στις γιορτές – Η απάντησή της «όλα τα λεφτά»…

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Baby» δήλωσε ότι ο σύζυγός της, Chris Henchy, συνήθως μαγειρεύει στις γιορτές 

Η αγαπημένη ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς έχει την τέλεια απάντηση στο γιατί δεν μαγειρεύει στις γιορτές. Στο επεισόδιο του «The Rachael Ray Show», η 57χρονη ηθοποιός συνομίλησε με την οικοδέσποινα Rachael Ray για τις οικογενειακές γιορτές, λέγοντας ότι οι δύο κόρες της πάντα παραπονιούνται ότι η μαμά τους δεν μαγειρεύει.

«Πάντα μου παραπονιούνται: ‘’Πώς και δεν μαγειρεύεις; Άλλες μητέρες μαγειρεύουν’’», είπε για τις κόρες της Grier και Rowan. 

Σε απάντηση της δικής της ερώτησης, αλλά και στο τι λέει στις κόρες της,  η ηθοποιός αστειεύτηκε: «Λυπάμαι, είμαι απασχολημένη με το να κάνω χριστουγεννιάτικες ταινίες για να τις δείτε», είπε και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. 

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Baby» δήλωσε ότι ο σύζυγός της, Chris Henchy, συνήθως μαγειρεύει στις γιορτές και αποκάλυψε μια ξεκαρδιστική παράδοση που έχουν όταν πρόκειται για το γεύμα τους.

«Περνάμε τις γιορτές μας στη Φλόριντα, οπότε ταξιδεύουμε και κουβαλάμε τα μαγειρεμένα κρέατα μαζί μας. Φανταστείτε, ότι η ασφάλεια του αεροδρομίου πλέον μας γνωρίζει και είναι σε θέση να καταλάβουν τι κρέας έχουμε μαγειρέψει», είπε αστειευόμενη η ηθοποιός. 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Μπρουκ Σιλντς «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες από τις γιορτές της Ημέρας των Ευχαριστιών με την οικογένειά της.
 

Πηγή: skai.gr