Κλείσιμο

Rihanna: Το χιουμοριστικό video που «ανέβασε» με τον γιο της να κλαίει επειδή δεν θα πάει στα Όσκαρ

Με χιουμοριστική διάθεση, στη λεζάντα έγραψε: «Ο γιος μου όταν έμαθε πως ο αδελφός του θα πάει στα Όσκαρ χωρίς αυτόν», αστειευόμενη για το δεύτερο μωρό που θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες

Μετά την επιστροφή της στο τραγούδι, η Ριάνα δεν είναι πλέον «αόρατη» ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διάσημη τραγουδίστρια κάνει όλο και πιο συχνά αναρτήσεις στο Instagram και το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, ανέβασε σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο της.

Στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησής της, η 35χρονη τραγουδίστρια απαθανάτισε το μωρό της την ώρα που παίρνει μία περίεργη έκφραση, μάλλον, σαν να κλαίει. 

H Ριάνα με τον γιο της

Με χιουμοριστική διάθεση, στη λεζάντα έγραψε: «Ο γιος μου όταν έμαθε πως ο αδελφός του θα πάει στα Όσκαρ χωρίς αυτόν», αστειευόμενη για το δεύτερο μωρό που θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Στην ίδια δημοσίευση, ανέβασε κι ένα βίντεο και πάλι με πρωταγωνιστή τον γιο της, να βλέπει στο λάπτοπ, την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι η τραγουδίστρια θα ερμηνεύει το «Lift Me Up» στα επερχόμενα 95α βραβεία Όσκαρ, από το σάουντρακ της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», τραγούδι για το οποίο μάλιστα είναι και για πρώτη φορά υποψήφια για Οσκαρ. 

Πηγή: skai.gr