Κλείσιμο

Bruce Willis: Έκκληση από τη σύζυγό του να μην τον «κυνηγούν» οι παπαράτσι – Σας παρακαλώ μην του φωνάζετε στον δρόμο

«Σας παρακαλώ, κρατήστε τον χώρο σας. Γνωρίζω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο», λέει η σύζυγός του σε φωτογράφους και εικονολήπτες 

Η Emma Heming Willis, σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις, κάνει έκκληση στους παπαράτσι να σταματήσουν να «κυνηγούν» τον σύζυγό της και να του φωνάζουν την ώρα που προσπαθεί να κάνει τις δουλειές του. 

Ο Μπρους Γουίλις είναι ένας από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς αστέρες της γενιάς του και γι' αυτό οι δημοσιογράφοι νιώθουν την ανάγκη να τον ακολουθούν τόσο εύκολα, ελπίζοντας να τραβήξουν ένα καλό πλάνο που θα μπορεί να γίνει μια ωραία ιστορία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με άνοια (FTD), λιγότερο από ένα χρόνο αφότου αποσύρθηκε από την υποκριτική λόγω της μάχης του με την αφασία. Ο 67χρονος Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική πέρυσι, καθώς έδινε τη «μάχη» του με την αφασία και τώρα η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με κοινή δήλωση της οικογένειάς του, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ακόμα πολλή εκπαίδευση που πρέπει να γίνει», ακούγεται να λέει σε βίντεο που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του. «Οπότε αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους εικονολήπτες, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν αυτές τις ‘’αποκλειστικότητες’’ για τον σύζυγό μου. Σας παρακαλώ, κρατήστε τον χώρο σας. Γνωρίζω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο. Μην το κάνετε αυτό.

Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις

Ήταν πριν από ένα χρόνο όταν η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με αφασία, η οποία είναι μια νευρολογική ασθένεια που εμποδίζει την επικοινωνία και τη νόηση του. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε άνοια. Η σύζυγός του ζητούσε βοήθεια για το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Σε άλλους φροντιστές ή ειδικούς σε θέματα άνοιας, υπάρχουν κάποιες συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια;», ρώτησε η ίδια. 

Η οικογένεια και οι φίλοι του έχουν γίνει η «ασπίδα» προστασίας του ηθοποιού, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένεια του πρωταγωνιστή του «Die Hard» έχει επικεντρωθεί στο να τον βοηθήσει να ζήσει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή. 

«Το σημαντικό για τον Μπρους είναι να τον κρατήσουμε ενεργό. Έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα με δραστηριότητες κάθε μέρα. Φροντίζουμε να γυμνάζεται τόσο το σώμα όσο και ο εγκέφαλός του», είχε πει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού στο περιοδικό «People». 

«Ο Μπρους πάντα χρησιμοποιούσε τη ‘’φωνή’’ του για να βοηθάει όλους όσοι είχαν ανάγκη. Ξέρουμε μέσα από την καρδιά μας ότι -αν μπορούσε σήμερα- θα ήθελε να ευαισθητοποιήσει όσους μπορεί γύρω από αυτή την εξουθενωτική ασθένεια και να μάθουν όλοι πώς επηρεάζει τόσα πολλά άτομα και τις οικογένειές τους», ανέφερε η οικογένεια σε πρόσφατη ανακοίνωσή της. 

«Ο Μπρους έβρισκε πάντα χαρά στη ζωή. Σημαίνει τα πάντα για εμάς να βλέπουμε αυτή την αίσθηση της φροντίδας να αντανακλάται σε αυτόν και σε όλους μας. Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ από την αγάπη σας για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η συμπόνια, η κατανόηση και ο σεβασμός σας θα μας επιτρέψουν να βοηθήσουμε τον Μπρους να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ζωή». 

Πηγή: skai.gr