Κλείσιμο

Rihanna: Εκατομμύρια στα πόδια της από την Apple για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Super Bowl τον Φεβρουάριο

Μία από τις σημαντικότερες ιστορίες αυτή τη στιγμή στη μουσική βιομηχανία είναι η επιστροφή της Rihanna, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στο επόμενο Super Bowl, τον Φεβρουάριο του 2023.

Δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μουσική από το 2016, παρά μονάχα ένα single για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever», το «Lift Me Up». Το τραγούδι, ένας φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, γράφτηκε από τον Νιγηριανό τραγουδοποιό Tems, τη Rihanna, τον κορυφαίο κινηματογραφικό συνθέτη, Ludwig Göransson, και τον σκηνοθέτη Ryan Coogler. 

Είναι το ένα από τα δύο τραγούδια της ταινίας («Black Panther: Wakanda Forever»), η οποία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου. 

Ωστόσο, αυτή η επιστροφή φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή για τους μουσικόφιλους. Θέλουν να δουν περισσότερα από την RiRi και θα δουν, καθώς η Apple αναφέρει ότι πρόκειται να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την επιστροφή της στη σκηνή.

Το να εμφανιστεί στο Half Time Show του Super Bowl είναι τεράστια υπόθεση, καθώς οι Shakira, Jennifer Lopez, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Beyonce, Katy Perry και Lady Gaga το έχουν κάνει στο παρελθόν. Η εμφάνιση της Rihanna σίγουρα θα κάνει θραύση και οι θαυμαστές θα μπορούν να απολαύσουν extra υλικό από τα παρασκήνια μετά το τέλος της εκδήλωσης. 

Σύμφωνα με όσα γράφοντα στον διεθνή Τύπο, η Apple πληρώνει εκατομμύρια για να συνεργαστεί η τραγουδίστρια μαζί της σε ένα ντοκιμαντέρ. «Υπάρχει τεράστια όρεξη για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Rihanna, καθώς αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από χρόνια», έγραψε η εφημερίδα «The Sun».

«Το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, αν όχι η μεγαλύτερη, οπότε το σόου της θα είναι ξεχωριστό. Προσθέστε ότι πρόκειται για μια ‘’ζωντανή επιστροφή’’ και η πίεση είναι τεράστια. Επιθυμεί ο κόσμος να θυμηθεί γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών», έγραψε η εφημερίδα. 
 

Πηγή: skai.gr