Ντροπιαστικές αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Άντριου: Δυο μέρες κλειδωμένος έβλεπε μόνο πορνό

Ο πρίγκιπας Άντριου πέρασε δύο μέρες μόνος σε ένα πολυτελές κτήμα στην Καλιφόρνια βλέποντας πορνό στην καλωδιακή τηλεόραση ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Σάρα Φέργκιουσον, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο-βόμβα.

Ο Δούκας της Υόρκης φέρεται να έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη σε ένα ράντσο γκολφ 200 στρεμμάτων το 1993 ως καλεσμένος του Lee Annenberg, συζύγου του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, Walter, στην ιδιοκτησία τους στο Sunnylands Palm Springs.

Σύμφωνα με την πρώην συντάκτρια του Tatler, Tina Brown, ο Άντριου ήταν σαν ένας έφηβος με εμμονή με το σεξ και άφησε τον Lee αηδιασμένο μετά την επίσκεψή του που τον είδε «κλειδωμένο στην κρεβατοκάμαρά του για δύο ημέρες».

Η Brown δημοσιεύει αυτό τον ισχυρισμό σοκ στο επερχόμενο βιβλίο της, The Palace Papers. Μέσα στο Σπίτι του Ουίνδσορ – Η αλήθεια και η αναταραχή.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της που μοιράστηκε με τη The Sun , η Μπράουν ισχυρίστηκε ότι ο Άντριου ήταν «κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρά του για δύο μέρες και προφανώς έβλεπε πορνό στην καλωδιακή τηλεόραση».

Και πρόσθεσε: «Ο Δούκας ήταν πάντα τόσο υπερσεξουαλικός όσο ένας έφηβος που κοιτούσε τα βυζιά του».

Πηγή: hellasjournal