Ο πρίγκπας Άντριου δεν θα χάσει τελικά όλους τους τίτλους του

Αφότου κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα έχει πλέον τους στρατιωτικούς τίτλους του αλλά και το δικαίωμα να αποκαλείται ''Αυτού Βασιλική Υψηλότητα'', τώρα έχουμε μία ακόμα ενημέρωση. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, παρόλο που ο Άντριου πλέον δεν θα έχει αυτούς τους τίτλους, δεν πρόκειται να γίνουν περισσότερες ενέργειες για τους υπόλοιπους που έχει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το Μπάκινγχαμ δεν σχεδιάζει να αναθεωρήσει, για παράδειγμα, τη θέση του Άντριου ως ένας από τους 4 αντικαταστάτες της βασίλισσας (μαζί με τον Κάρολο, τον William και τον Harry) σε περίπτωση που χρειαστεί να απουσιάσει από τα καθήκοντά της. Επίσης, παρά τις αιτήσεις της πολιτικού και εκπροσώπου του York στη Βουλή, Rachael Maskell, για να του απαγορευτεί κάθε σχέση με την πόλη, ο Δούκας του York θα συνεχίσει να έχει τον συγκεκριμένο τίτλο. 

Η είδηση αυτή έρχεται σαν συνέχεια αυτής που τον ήθελε να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την εξέλιξη και «δάκρυσε» όταν έμαθε για την αφαίρεση των τίτλων του. Μετά απ' αυτό, φαίνεται πως ο Άντριου διοργάνωσε πάρτι σκοποβολής στην έπαυλή του με γύρω στους 12 φίλους και συγγενείς να δίνουν το «παρών» τους. 

Πηγή: Must