Πώς η νέα σύντροφος του Pique «μεταμορφώθηκε» σε Shakira

«Χωρίς παρεξήγηση μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου», τραγουδά η Σακίρα στον πρώην αγαπημένο της 

Ο Πικέ συνδέθηκε για πρώτη φορά με την Clara Chia -που μοιάζει με τη Shakira- τον Αύγουστο του περασμένου έτους, δύο μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα. Όμως, γνώριζαν ο ένας τον άλλον για λίγο καιρό, αφού συνεργάζονταν στην εταιρεία παραγωγής εκδηλώσεων του, Kosmos και φέρεται να την απάτησε.

Στις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, η Κλάρα εμφανιζόταν με καστανά μαλλιά, συνήθως μαζεμένα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μερικούς μήνες αργότερα, παρευρέθηκαν μαζί σε έναν γάμο και τα μαλλιά της Κλάρα ως δια μαγείας είχαν, σχεδόν, την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά της Σακίρα. 

Κι ενώ εμφανιζόταν ως μια κοπέλα χαμηλών τόνων, οι τελευταίες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι τώρα έχει ολόκληρη ομάδα δίπλα της που δουλεύει γι’ αυτήν. Η εμφάνισή της πια είναι για κόκκινο χαλί, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. 

Ένα βίντεο με την Κλάρα να εκφράζεται με αυτοπεποίθηση στον τελικό του Kings League πρόσφατα, την έδειχνε να φωνάζει στον δημοσιογράφο Gerard Romero σε απευθείας σύνδεση. Ενώ ο Πικέ εξηγεί κάτι στις κάμερες, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο λόμπι, η Κλάρα εισβάλλει ορμητικά και είναι φανερά δυσαρεστημένη μαζί του. Φώναξε στον Ρομέρο: «Δεν απάντησες στο WhatsApp». Εκείνος τη ρώτησε: «Τι ώρα;». 

Η Σακίρα έδειξε, επίσης, τις προθέσεις της, όταν τοποθέτησε μια μάγισσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βαρκελώνη, για να βλέπει το σπίτι της πεθεράς της, που μένει δίπλα. Από τότε φέρεται να της έγινε έξωση από το ακίνητο και εθεάθη να φεύγει δακρυσμένη από τη Βαρκελώνη και να κατευθύνεται στη Φλόριντα με τα παιδιά της.

Διαβάστε σχετικά: Ο Gerard Pique επισημοποίησε τη σχέση του με την Clara Chia – Η Shakira είναι… παρελθόν

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλάρα ήταν θαυμάστρια της Σακίρα, πολύ πριν ξεκινήσει η σχέση της 24χρονης με τον Πικέ. Η Κλάρα, μάλιστα, είχε ζητήσει από την τραγουδίστρια να βγάλουν μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία, λέγοντας πως ήταν θαυμάστρια της μουσικής της και πως τη θαύμαζε. 

Πικέ και Κλάρα

Είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο γυναίκες μοιάζουν, ωστόσο η Σακίρα φαίνεται ότι έχει αναφερθεί υποτιμητικά στην Κλάρα σε ένα από τα τραγούδια της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι μια φθηνή εκδοχή του εαυτού της.

Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε το «BZRP Music Session #53» στο οποίο κάνει πολλαπλές αναφορές στο νέο ζευγάρι. Τραγουδάει: «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio». Το κομμάτι έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 63 εκατ. προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές νέο latin τραγούδι στην ιστορία της πλατφόρμας.

Σε ένα άλλο τραγούδι, τραγουδάει: «Χωρίς παρεξήγηση μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου». 

Πηγή: skai.gr