Κλείσιμο

Pique: Έχει θυμώσει με τη Shakira και τη μετακόμιση στο Μαϊάμι – Δεν επιθυμεί τα παιδιά του να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον

«Είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν του δόθηκε καθόλου χρόνος γι’ αυτή την αλλαγή», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή

Ο Πικέ φέρεται να είναι θυμωμένος που τα παιδιά του θα ξεκινήσουν σχολείο στο Μαϊάμι μόλις στις 11 Απριλίου. Μετά τον χωρισμό τους το 2022, η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ θα ζήσουν τελικά σε διαφορετικές χώρες, καθώς η τραγουδίστρια μετακομίζει στο Μαϊάμι.

Αν και αρχικά έμεινε στη Βαρκελώνη λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα της, η Σακίρα θα φύγει τώρα για τις ΗΠΑ και θα πάρει μαζί της τα παιδιά τους, Milan και Sasha.

Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzis», η δικηγόρος της τραγουδίστριας ενημέρωσε τον δικηγόρο του Πικέ ότι η Σακίρα εγκαταλείπει οριστικά την Ισπανία.

Η μετακόμιση θα γίνει την εβδομάδα του Πάσχα, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στο νέο τους σχολείο στο Μαϊάμι στις 11 Απριλίου. Πηγές από το περιβάλλον του Πικέ, υποστηρίζουν ότι ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την κατάσταση. 

«Είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν του δόθηκε καθόλου χρόνος γι’ αυτή την αλλαγή», όπως υποστηρίζουν. Προσθέτουν ότι, εκτός από την ειδοποίηση μέσω των δικηγόρων, η Σακίρα τηλεφώνησε επίσης στον πρώην ποδοσφαιριστή για να του πει ότι τα παιδιά έχουν μια θέση στο σχολείο Miami Country Day.

«Ο ποδοσφαιριστής διαφωνεί με το σχέδιο τα παιδιά να φύγουν τώρα και να μην τελειώσουν τη σχολική χρονιά στη Βαρκελώνη», πρόσθεσαν οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Πικέ. 

Το γεγονός ότι η Σακίρα και τα παιδιά της φεύγουν για το Μαϊάμι την εβδομάδα του Πάσχα δεν είναι τυχαίο και υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό. Ο ένας λόγος είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει την επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο άλλος λόγος είναι ότι η 11η Απριλίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία τα παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες επιστρέφουν στα σχολεία μετά τις ανοιξιάτικες διακοπές. Φαίνεται ότι η Σακίρα παίρνει τον δικό της μετά το διαζύγιο, καθώς επιθυμεί να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν τη νέα ζωή της οικογένειάς της στις ΗΠΑ.

Πηγή: skai.gr