Για όποιον θέλει να γίνει «Τζέιμς Μποντ» πωλούνται η Άστον Μάρτιν, το ταχύπλοο σκάφος του κι άλλα αντικείμενα – Δείτε φωτογραφίες

Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς  

Τα gadgets του Τζέιμς Μποντ, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ταχύπλοου του κατασκόπου, πρόκειται να βγουν στο σφυρί για πρώτη φορά. 

Το κοστούμι

Στη δημοπρασία «60 χρόνια Μποντ» του οίκου Christie's, η οποία εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια λίρες, θα βγουν στο σφυρί gadgets, που κρατούσαν κρυμμένα σε αποθήκες οι παραγωγοί του Μποντ. Αυτοκίνητα Aston Martin, σκάφη, μοτοσικλέτες, κοστούμια και φορέματα, ακριβά ρολόγια, τα οποία εμφανίζονται στις εμβληματικές ταινίες μπορούν να γίνουν δικά σας. 

H Aston Martin

Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν, επίσης, ένα σετ παπιγιόν αξίας 7.000 λιρών που φορούσε ο Ντάνιελ Κρεγκ και ένα σμόκιν αξίας 10.000 λιρών που φορούσε ο Τίμοθι Ντάλτον στην ταινία «A License To Kill». Το ταχύπλοο βρισκόταν σε αποθήκη τα τελευταία 20 χρόνια, αφού εμφανίστηκε στην ταινία «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός», με τον Πιρς Μπρόσναν. 

Το ρολόι

Ο Adrian Hume-Sayer, επικεφαλής πωλήσεων και διευθυντής εικονικών συλλογών στον οίκο Christie's, δήλωσε στην Telegraph: «Ουσιαστικά, το ταχύπλοο σκάφος βγήκε από τον Τάμεση μετά τα γυρίσματα και έκτοτε βρίσκεται σε αποθήκη. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί». Η ηλεκτρονική πώληση ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την «Ημέρα του Τζέιμς Μποντ», στις 5 Οκτωβρίου. 

Η μηχανή

Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φόρεμα από τις ταινίες

Πηγή: skai.gr