Κλείσιμο

Ο Κάνιε Γουέστ σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει την Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της

Η σταρ των ριάλιτι και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός, Πιτ Ντέιβιντσον, έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους, ύστερα από εννέα μήνες σχέσης 

Ο Κάνιε Γουέστ θέλει πίσω την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει ξανά. Όπως έγινε γνωστό, η σταρ των ριάλιτι και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός, Πιτ Ντέιβιντσον, έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους, ύστερα από εννέα μήνες σχέσης. 

Αυτή είναι η ευκαιρία για τον Κάνιε να προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. 

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ότι «αυτός ο χωρισμός ωθεί τον Κάνιε να πιέσει περισσότερο για να κερδίσει την Κιμ και να την κάνει να ακυρώσει το διαζύγιό τους. Για μήνες έλεγε στη γυναίκα του ότι η σχέση με τον Πιτ δεν ήταν γραφτό να κρατήσει». 

Ωστόσο, μία άλλη πηγή ανέφερε ότι είναι «απίθανο» η Κιμ να αλλάξει γνώμη για το διαζύγιό τους, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο. «Ο Πιτ είναι 28 ετών και η Κιμ 41 ετών. Ο Πιτ είναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει να πετάξει στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού βρίσκεται σε μια στιγμή. Η Κιμ έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι τόσο εύκολο. Προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της», πρόσθεσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Κιμ και του Κάνιε. 

Πηγή: skai.gr