Paul Rudd: Ο 53χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει το «μυστικό» της νεότητάς του – Κοιμάται οκτώ ώρες

Ο 53χρονος ηθοποιός Πολ Ραντ αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της νεότητας του και να μας δώσει μια μικρή γεύση από το πρόγραμμα γυμναστικής του. Όταν του ζητήθηκε από το περιοδικό «Men's Health» να μοιραστεί την πιο σημαντική συμβουλή του, ο 53χρονος είπε ότι οι «οκτώ ώρες ύπνου» βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του. 

«Στη συνέχεια, η δίαιτα. Μετά τα βάρη. Και οι απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις», ανέφερε ο ίδιος. Ένας από τους σέξι άνδρες, σύμφωνα με το περιοδικό «People», ανέφερε ότι ο κόσμος συχνά περιμένει το «μυστικό» του να σχετίζεται με μια δίαιτα ή ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής.

«Ο κόσμος με ρωτάει: ‘’Μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα διατροφής σου; Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι; Πίνεις; Τρως υδατάνθρακες;’’», είπε στη συνέντευξή του ο Ραντ. 

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι θα βάλουν το ξυπνητήρι τους και μετά θα κοιμηθούν για τέσσερις ώρες και θα σηκωθούν για να προπονηθούν. Κάνουν κακό στον εαυτό τους. Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να κοιμηθείτε οκτώ ώρες», εξήγησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd 🐜 (@paulrudd_)

Ο ηθοποιός έδωσε και μια μικρή «γεύση» από το πρόγραμμα, που ακολουθεί καθημερινά. «Σηκώνω βάρη, τουλάχιστον, τρεις φορές την εβδομάδα», είπε. 

Ο ηθοποιός μπήκε στον κόσμο της Marvel το 2015. Με χρόνια προπόνησης ως… υπερήρωας στο ενεργητικό του, ο Ραντ έμαθε πώς αντιδρά το σώμα του στην άσκηση και ποιες ασκήσεις τον κάνουν ευτυχισμένο και του δίνουν δύναμη και ψυχική ισορροπία. Η διατροφή του είναι απλή και συνεπής. Είπε στο «Men's Health» ότι τρώει καθημερινά αυγά, σολομό στα περισσότερα γεύματα και του αρέσουν τα πρωτεϊνικά του ροφήματα, με ένα απλό μείγμα από σκόνη πρωτεΐνης και νερό.

«Ακούγεται σαν κόλαση. Στην πραγματικότητα δεν είναι. Βρίσκω τη ρουτίνα ανακουφιστική», επέμεινε. «Η ρουτίνα είναι μια ανθρώπινη ανάγκη», τόνισε. 

Ο Ραντ ήταν απασχολημένος με την προώθηση της ταινίας «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου. Αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε να ξαναβρεί τη φόρμα του για την πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel.

Πηγή: skai.gr