Ο Χάντερ Μπάιντεν ζητούσε βιντεοκλήσεις ερωτικού περιεχομένου από τις υπαλλήλους του με αντάλαγμα το... μισθό τους

Όπως φαίνεται είχε επισυνάψει σχέσεις με τη χήρα του αδεφού του και την αδερφή της

Ο Χάντερ Μπάιντεν απείλησε μια από τις υπαλλήλους του, που είχε ανάγκη από χρήματα, ότι θα της παρακρατήσει την αμοιβή, αν δεν του έκανε βιντεοκλήση ερωτικού περιεχομένου.

Συγκλονιστικά μηνύματα που ήρθαν στη δημοσιότητα μεταξύ του γιου του Προέδρου, και της νεαρής βοηθού του, που ήταν τότε 29 ετών, δείχνουν τον Χάντερ να της ζητά βιντεοκλήσεις ερωτικού περιεχομένου και να της στέλνει μετρητά μέσω της Apple Pay σαν «αντάλαγμα», αφού ισχυρίστηκε ότι δυσκολευόταν να βγάλει ενοίκιο.

Η γυναίκα εργάστηκε ως βοηθός στο δικηγορικό γραφείο Hunter's, Owasco, το 2018 και το 2019 και είναι η τέταρτη υπάλληλος με την οποία έγινε γνωστό ότι είχε σεξουαλική σχέση.

Έγγραφα στο φορητό υπολογιστή του δείχνουν ότι ο Χάντερ έβαλε τη χήρα του αδερφού του, Χάλι Μπάιντεν, στη μισθοδοσία της εταιρείας του, καθώς και την αδερφή της Λιζ Σέκουντι, με την οποία είχε επίσης σχέση.

Προσέλαβε επίσης την προπονήτρια μπάσκετ της κόρης του, την πρώην στρίπερ Λούντεν Ρόμπερτς, με την οποία όμως τερμάτισε τη «συνεργασία τους» και σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά της, αφού του είπε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Ρόμπερτς στη συνέχεια το μήνυσε για εγκατάλειψη παιδιού.

Τα μηνύματα και τα email που αφοούν την 33χρονη σήμερα βοηθό του Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζονται για πρώτη φορά στο λάπτοπ του τον Ιούνιο του 2018, όταν ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον. Εκείνη την περίοδο, ο γιος του Αμερικανού προέδρου, τράβηξε βίντεο με τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις και το αποθήκευσε στο φορητό υπολογιστή του.

Στο μοντέλο και στην προπονήτρια ανατέθηκαν σημαντικά διοικητικά καθήκοντα στην εταιρεία του, όπως η λήψη εγγράφων του διοικητικού συμβουλίου της Burisma για να υπογράψει ο Χάντερ.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ανάμεσα στα μηνύματα που βγήκαν στη δημοσιότητα βρέθηκε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έστειλε στη βοηθό του συνολικά 2.750 δολάρια μέσω Apple Pay.
 

Πηγή: skai.gr