Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Δίδυμο

Οι Δίδυμοι κατηγορούνται συχνά ως διπρόσωποι, ενώ υπάρχουν πολλά αστεία για τους Διδύμους, τα περισσότερα κακεντρεχή 

Πριν βγεις με αυτό το ιδιαίτερο ζώδιο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Ο Δίδυμος είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένα μεταβλητό ζώδιο (γεννημένο στο τέλος μιας εποχής), ζώδιο του αέρα (που κυβερνάται από το εγκεφαλικό στοιχείο του αέρα) και κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή (έξυπνος, γρήγορος, κοσμικός).

Το αστρολογικό σύμβολο του Διδύμου είναι οτιδήποτε διπλό. Είναι ένα ζώδιο διττής φύσης, που αλλάζει σχήμα, είναι αινιγματικό και σούπερ έξυπνο, που φαίνεται να ξέρει λίγα αλλά ξέρει σχεδόν τα πάντα, είναι σχεδόν παντού και γνωρίζει τους πάντες… αλλά ίσως δεν το γνωρίζει πραγματικά κανένας άλλος εκτός από τον δικό του δίδυμο εαυτό.

Πολύπλοκο λοιπόν. Λίγο δύσκολο στην ανάγνωση.

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των Διδύμων

Οι Δίδυμοι είναι εύκολη παρέα, εξαιρετικά φιλικοί και πνευματώδεις και ενδιαφέρονται σχεδόν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Είναι πάντα εκεί για ευχάριστο gossip, πάντα έτοιμοι να πουν μία γνώμη, ένα αστείο ή μια καλή ιδέα. Η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή όταν έχεις έναν Δίδυμο στη ζωή σου.

Είναι έξυπνοι, επικοινωνιακοί και περίεργοι. Τους αρέσει να μαθαίνουν πράγματα. Οι Δίδυμοι μάλλον δεν είναι τυχαίο που επαγγελματικά επιλέγουν να ασχοληθούν με το γράψιμο, τη δημιουργικότητα, τη διδασκαλία, την πολιτική, τις πωλήσεις ή τη showbiz.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι. Στην πραγματικότητα, είναι απλά εξαιρετικά ευέλικτοι και γρήγοροι όταν πρόκειται για μία πραγματικά σοβαρή συζήτηση. Αλλά, ναι, μπορούν να πουν ένα πράγμα το ένα λεπτό και το αντίθετο το επόμενο λεπτό. Γιατί μόλις άλλαξαν γνώμη!

Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν την πλήξη, την προσκόλληση ή τη μιζέρια.

Τι αρέσει στους Δίδυμους; Podcasts βιβλία εκθέσεις μαθήματα διαλέξεις συνομιλίες TED τρέξιμο κολύμπι γιόγκα κουτσομπολιό σκάνδαλα φλερτ με χιούμορ dark χιούμορ το κίτρινο πεταλούδες λιακάδα ταξίδια νέους πολιτισμοί ή ιδέες συζήτηση λεκτική πυγμαχία γνωριμία με κάποιον πιο έξυπνο από τον εαυτό τους να είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν.

Deal breakers 

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσεις το ενδιαφέρον του Διδύμου είναι πλησιάσεις σ αυτή την ενδεχόμενη σχέση σχεδόν επιθετικά, να τον αιφνιδιάσεις με αμέτρητες ρομαντικές χειρονομίες ή να προσπαθήσεις να τους ελέγξεις/περιορίσεις. Μισούν να τους πνίγουν, έστω κι από αγάπη ή να τους λένε τι να κάνουν.

Όλοι οι Δίδυμοι είναι επαναστάτες, ακόμα κι αν δεν φαίνονται στην αρχή. Έχουν μια έμφυτη ανάγκη για δικό τους χώρο και αυτονομία, ακόμα κι αν σε αγαπούν βαθιά.

Τα συμβατά ζώδια 

Άλλα ζώδια του αέρα – Δίδυμοι, καθώς και οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί.

Τα ζώδια του αέρα είναι η περίεργη, έξυπνη και ψυχρή συμμορία του ζωδιακού κύκλου, ζουν περισσότερο στο κεφάλι τους παρά στο σώμα τους, είναι εγκεφαλικά παρά σωματικά.

Τι μπορείς να περιμένεις από τη σχέση με έναν Δίδυμο

Ατελείωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση, μια περιπέτεια. Ένας αισιόδοξος και θετικός σύντροφος που σε ανεβάζει και σου δείχνει τη θετική πλευρά.

Πηγή: Savoir Ville