4 ζώδια που δυσκολεύονται να νιώσουν γρήγορα άνετα στη σχέση τους

Κάποια ζώδια χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, να ανοιχτούν και να χαλαρώσουν.  

Μερικά ζώδια ενθουσιάζονται με τις σοβαρές σχέσεις. Νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά τους, να εμπιστευτούν γρήγορα και να επενδύσουν τον χρόνο τους ακόμα κι αν τελικά δεν προχωρήσει όλο αυτό. Άλλα ζώδια δυσκολεύονται πολύ και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, να ανοιχτούν και να χαλαρώσουν.

Ταύρος
Ταύροι, δυσκολεύεστε πάντα να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, ακόμα και όταν είναι θετικές. Διστάζετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να έρθετε κοντά με νέους ανθρώπους γιατί δεν θέλετε να καταλήξετε να πληγωθείτε. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι υπομονετικός. Έναν σύντροφο που θα καταλάβει ότι πρέπει να γίνουν μικρά βήματα. Δεν χρειάζεται να κινείστε με τον ίδιο ρυθμό που κινούνται όλοι οι άλλοι. Σας επιτρέπεται να περιμένετε μέχρι να νιώσετε άνετα για να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα.

Σκορπιός
Είστε λίγο κυνικοί. Κρατάτε την καρδιά σας κλειστή γιατί υποθέτετε ότι οι άλλοι θα καταλήξουν να σας πληγώσουν. Γι’ αυτό χρειάζεστε λίγο χρόνο για να νιώσετε άνετα στις σχέσεις. Χρειάζεστε χρόνο για να χτίσετε εμπιστοσύνη μαζί τους. Μόλις νιώσετε ασφαλείς με κάποιον, θα είστε βαθιά ειλικρινείς μαζί του, αλλά πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο πρέπει να το πάτε χαλαρά. Εσείς ξέρετε καλύτερα απ΄ όλους γιατί δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε πολλά, από νωρίς. Ειδικά όσα μετά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας.

Υδροχόος
Είστε γνωστοί για το ότι είστε απόμακροι. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά να βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, θα ακούτε περισσότερο από ό,τι μιλάτε. Θα παρατηρήσετε περισσότερα από όσα αποκαλύπτετε. Δεν θα αισθάνεστε άνετα μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο είναι ΟΚ και ταιριάζει στα θέλω σας. Είστε ανεξάρτητοι και μπορείτε να λειτουργήσετε μόνοι σας, επομένως δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να δεθείτε πραγματικά με κάποιον άλλο μέχρι να είστε βέβαιοι ότι είναι καλός σύντροφος. Είναι ο τρόπος σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας – και να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια.

Κριός
Παρόλο που ένα μέρος σας μπορεί να θέλει να ηρεμήσει, μερικές φορές νιώθετε πιο άνετα με τις απλοποιημένες σχέσεις παρά με τις περίπλοκες. Είναι πιο εύκολο όταν υπάρχει λιγότερη πίεση. Όταν σου επιτρέπεται να φύγεις και δεν περιμένεις κάποιος κάτι από σένα. Θέλετε πάντα να πηγαίνετε σε νέα μέρη και να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Μπορεί τελικά να αντισταθείτε στην αρχή και να γίνετε πολύ σοβαροί επειδή αυτό που θέλετε είναι να βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο αξίζει τον χρόνο σας.

Πηγή: Savoir Ville