Συγκλονίζει η Θωμαή Απέργη: Έχω επιληψία από 18 ετών- Πάθαινα 4 κρίσεις την ημέρα, είχα απώλεια μνήμης

«Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα», επισήμανε η γνωστή τραγουδίστρια

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την ανάγκασαν να αποσυρθεί, προχώρησε η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στο «The 2Night Show» αποκαλύπτοντας ότι έχει επιληψία. 

«Ήταν επιτακτικό να σταματήσω τη δουλειά. Παλιότερα ήταν ταμπού να το συζητάς αλλά πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτό. Έχει να κάνει με επιληψία. Το είχα από τα 18, από τότε που πήγα να σπουδάσω. Από τότε που με γνώρισε ο κόσμος το είχα αυτό το πρόβλημα και δεν το ήξερε κανείς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το off από τη δουλειά είχα φτάσει σε σημείο να έχω συνεχείς κρίσειςτέσσερις την μέρα.  Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες. Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 «Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Μου βγήκε μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή μου. Πάντα ήξερα ότι ευθύνεται η αϋπνία, η κούραση και το άγχος. Το παρήγορο και ευτυχές είναι ότι προσωπικά έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση επιληψίας δυο χρόνια» συμπλήρωσε. 

«Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε» ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και την προσωπική της ζωή.

Πηγή: skai.gr