Ζώδια: Τι σας φέρνει αυτή η εβδομάδα-Οι προβλέψεις έως τις 25 Ιουνίου

Η εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο σας 

Κριός
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε ένα κύμα εκνευρισμού, μια αγωνία, μία ανυπομονησία για κάτι που περιμένετε ότι θα συμβεί σύντομα. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι είστε αρκετά δυνατοί για να διαχειριστείτε όλα όσα φέρνει αυτή η ζωή. Έχετε βρεθεί ξανά σε δυσκολίες στο παρελθόν και τα έχετε καταφέρει. Θα το ξανακάνετε.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε ήσυχοι. Θα έχετε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη στιγμή χωρίς να ανησυχείτε πολύ για το τι σας περιμένει στη γωνία. Κι ας υπάρχει κάτι που περιμένει, εσύ κάνετε πως δεν το βλέπετε. Ακόμα.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα, θα καταλήξετε ελαφρώς απογοητευμένοι. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι κάθε μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες. Ακριβώς επειδή κάτι δεν λειτούργησε την πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι η ιστορία θα επαναληφθεί ξανά. Κρατήστε την ελπίδα μέσα σας.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε λίγο άγχος. Μόλις όμως διαγράψετε κάποια πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεων σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα ως μάθημα για να μην ξαναβάλετε πολλά ‘κάτω από την ίδια μασχάλη’ στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα για όλους.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο επιλογές. Δεν πρόκειται να ξέρετε ποιο είναι το πιο σωστό για εσάς, γι’ αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να το σκεφτείτε. Μη βιάζεστε. Να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να βρείτε την απάντηση.

Παρθένος
Μην υποκύψεις στη ζήλια. Να θυμάστε ότι κανείς δεν μοιάζει με κανέναν. Ακριβώς επειδή κάποιος έχει κάτι που θέλετε δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος από εσάς. Μα ούτε σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι λάθος.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε λίγο κυκλοθυμικοί. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι αυτές οι κακές σκέψεις θα περάσουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τα συναισθήματά σας, αλλά μην αφήσετε τα αρνητικά να σας φθείρουν. Βγείτε στη φύση, παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά ή περάστε χρόνο με τη γάτα ή τον σκύλο σας και κάπως έτσι θα βγείτε από τα μαύρα σύννεφα της καταιγίδας μέσα στο μυαλό σας.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα, θα λαχταρήσετε κάποιον ξεχωριστό. Θα θέλετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θυμηθείτε, είναι εντάξει να αγκαλιάσετε αυτά τα συναισθήματα, να ξεκινήσετε την επαφή, να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μην κάθεστε περιμένοντας να το κάνει κάποιος άλλος.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα, θα εκπλαγείτε. Κάτι απροσδόκητο πρόκειται να συμβεί, επομένως πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι. Πρέπει να θυμάστε ότι είστε ικανοί να κυλήσετε με τις γροθιές. Τα σχέδιά σας μπορεί να μην πετύχουν, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι για το καλύτερο στο τέλος.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα αναγνωρίσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσα έχετε καταφέρει. Θα νιώσετε την υπερηφάνεια και την ανακούφιση που σας αξίζει.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσετε κάποια αλλαγή. Πρέπει να θυμάστε ότι οι αλλαγές καταλήγουν πάντα σε θετικές εμπειρίες. Ακόμα κι αν στην αρχή δεν φαίνεται έτσι.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε λαχτάρα για ζωή. Θα αναρωτηθείτε αν όλοι οι άλλοι διασκεδάζουν περισσότερο χωρίς εσάς. Να θυμάστε όμως ότι δεν θα είναι όλες οι μέρες περιπέτειες. Μερικές φορές, χρειάζεται να έχετε μια χαλαρή μέρα.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Ζώδια