«Oh mama mia»… Η Κιμ Καρντάσιαν δεν γνωρίζει τι είναι το τορτελίνι!

Η 41χρονη Κιμ βρέθηκε μαζί με μερικούς από τους πιο στενούς της φίλους, καθώς ταξίδεψαν στην Ιταλία για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Έχει μπερδέψει τους θαυμαστές της η Κιμ Καρντάσιαν. Πιο συγκεκριμένα, η «πολυτάλαντη» Κιμ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τι είναι το τορτελίνι. 

Όπως ήταν λογικό, η Κιμ Καρντάσιαν άφησε τους θαυμαστές της άναυδους, καθώς η ίδια αποκάλυψε ότι δείπνησε στην Ιταλία και μπερδεύτηκε με κάποια είδη του μενού. 

Η 41χρονη Κιμ βρέθηκε μαζί με μερικούς από τους πιο στενούς της φίλους, καθώς ταξίδεψαν στην Ιταλία για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians». Η ίδια απόλαυσε ένα γεύμα έξω κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά έμεινε με την απορία για το τι είναι ένα αρκετά κοινό είδος ζυμαρικών.

«Σίγουρα θέλω την αγκινάρα», είπε στον σερβιτόρο όταν εκείνος πήρε την παραγγελία της πριν ρωτήσει: «Τι είναι το τορτελίνι;». 

«Σαν ραβιόλι», απάντησε εκείνος, κάνοντας το σχήμα του ζυμαρικού με τα χέρια του. Στη συνέχεια, η Κιμ ρώτησε αν είχαν κάτι που δεν ήταν σπαγγέτι και αργότερα αποφάσισε να παραγγείλει πένες.

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, το Twitter πήρε στην κυριολεξία «φωτιά», με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν – όχι θετικά – τις γνώσεις της για τα ζυμαρικά. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας χρήστης έγραψε: «Αλήθεια, η Κιμ ρώτησε τι είναι το τορτελίνι στην Ιταλία;». Σε άλλο σημείο του επεισοδίου η Κιμ βρήκε χρόνο να ψωνίσει ένα δώρο για να το δώσει στον τότε φίλο της, Πιτ Ντέιβιντσον, τον οποίο αποθέωνε, ότι «έχει την καλύτερη καρδιά».

«Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή την ιδέα γι' αυτόν, ότι βγαίνει με όλα αυτά τα καυτά κορίτσια και έτσι είναι. Αλλά είναι απλά ο πιο γλυκός, ο πιο σκεπτόμενος άνθρωπος», είπε για τον 28χρονο σταρ του Saturday Night Live.

Πηγή: skai.gr