«Ciao Kim»... δια χειρός Κιμ Καρντάσιαν και Dolce & Gabbana - Δείτε την κολεξιόν

Για την κολεξιόν, η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε ρούχα του οίκου μόδας, από το 1987 

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana για τη δημιουργία μιας κολεξιόν και έφεραν στον χώρο της μόδας τη συλλογή «Ciao Kim», η οποία παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα, ήταν κομμάτια του 1987, τα οποία επέλεξε η Κιμ για την επίδειξη, όπου στο φόντο προβάλλονταν ένα βίντεο με την ίδια να τρώει μακαρόνια.

Η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε τους δύο σχεδιαστές για τη συνεργασία τους μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας ότι αυτό που έζησε ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς από μικρή παρακολουθούσε τις επιδείξεις μόδας του οίκου.

Η ίδια ξεκίνησε γράφοντας, «οι τελευταίες ημέρες έμοιαζαν με όνειρο… η πιο μαγική εμπειρία και το αποκορύφωμα σε ένα απίστευτο ταξίδι που έκανα τους τελευταίους μήνες με τον Στέφανο, τον Ντομένικο και ολόκληρη την ομάδα του Dolce & Gabbana».

Συνέχισε λέγοντας, «πάντα λάτρευα τα όμορφα, απόλυτα look των '90 και 2000… θηλυκά, τολμηρά, πάντα με έκαναν να νιώθω τόσο σίγουρη και λαμπερή. Μπορούσες να νιώσεις τη στιγμή που έβαζες ένα D&G φόρεμα, την πρόθεση όταν σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε ήταν να τιμήσει τη γυναίκα που το φορά. Να την κάνει να νιώσει ότι μπορούσε να πετύχει τα πάντα, να είναι οτιδήποτε».

Αναφερόμενη στη δημιουργία της συλλογής ανέφερε ότι, «αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση στο δείπνο με τον Ντομένικο και τον Στέφανο οδήγησε σε μια περιπέτεια μηνών, με στόχο τη δημιουργία της κολεξιόν ''Ciao Kim'', μία επιλογή look από τα αρχεία του D&G. Είδαμε κάθε look από το 1987 και μετά και επέλεξα τα αγαπημένα μου, που ένιωσα πως ήταν τα πιο εμβληματικά».

Η ίδια επισήμανε ότι της επιτράπηκε να εκφράσει τον εαυτό της, όπως και τη δημιουργικότητά της, χωρίς κανένα όριο. «Εμπιστεύτηκαν εμένα και την ομάδα μου, για να δημιουργήσουμε όλο το περιεχόμενο, την ταινία μικρού μήκους, τη μουσική και τη σκηνοθεσία του σόου, σε συνεργασία με την απίστευτη ομάδα τους», είπε η Κιμ. 

Τέλος, ευχαρίστησε τους σχεδιαστές αναφέροντας: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Ντομένικο, τον Στέφανο, όλη την ομάδα της D&G και όσους έκαναν εφικτό αυτό το σόου. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ως μικρό κορίτσι παρακολουθούσα τη Λίντα Εβαντζελίστα και τη Μόνικα Μπελούτσι στην πασαρέλα του D&G, ότι θα είχα την καλλιτεχνική διεύθυνση μιας συλλογής και ενός σόου με τον D&G για την εβδομάδα μόδας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή και αυτή την εμπειρία».

Πηγή: skai.gr