Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δείπνησε σε εστιατόριο για γκέι στην Πολωνία- Δείτε φωτογραφίες

Η παρουσία του πρίγκιπα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους  

Σε γκέι εστιατόριο εθεάθη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη Βαρσοβία της Πολωνίας την Τετάρτη το βράδυ για να γευματίσει, προκαλώντας έκπληξη στους θαμώνες του  Buetero Bistro, το οποίο περιγράφεται στο διαδίκτυο ως ένας «queer χώρος».

Στιγμιότυπα από το γεύμα του πρίγκιπα το οποίο κόστισε κάτω από 10 δολάρια αποθανάτισε ντόπιος.Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να φορά ένα πουκάμισο με κουμπιά ενώ κάθεται με μια ομάδα υπαλλήλων του ενώ ο σερβιτόρος παίρνει παραγγελία. 

Πριγκιπας

Πηγή ανέφερε στην Daily Mail ότι «η ομάδα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έκλεισε τραπέζι ώστε να δειπνήσει σε ένα τοπικό εστιατόριο κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να δειπνήσει μαζί τους.

«Τους ρώτησε τι θα έκαναν και στη συνέχεια τους ζήτησε να πάει μαζί τους», όπως είπε η πηγή. «Ήταν μια υπέροχη βραδιά από όλους. Η ομάδα τον εκτίμησε πραγματικά που τους ζήτησε να πάει μαζί τους».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο Pawel Zasim, ήταν εξίσου έκπληκτος με τους πελάτες του που είδαν ένα πρίγκιπα να δειπνεί στο εστιατόριο του λέγοντας στη βρετανική εφημερίδα ότι «δεν είχε καμία απολύτως ιδέα» ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ερχόταν.

Πρίγκιπας

Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας της Ουαλίας έφαγε ένα «σάντουιτς με χοιρινό ρολό» ενώ έκατσαν περίπου για τρεις ώρες.

Για πολλούς η απόφαση του πρίγκιπα να πάει σε ένα τέτοιο εστιατόριο αποτελεί ένδειξη ότι θέλει να συμφιλιωθεί με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα της Πολωνίας.δειξη ότι θέελει να συμφυλιωθεί με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα της Πολωνίας.

Πηγή: skai.gr