Ο Bruce Willis και η σύζυγός του ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους- Δείτε βίντεο

«Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάναμε. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και οι όμορφες αναμνήσεις που μπορείτε να κρατήσετε για μια ζωή», ανέφερε η συζυγός του

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming Willis, αποκάλυψε ότι ανανέωσαν τους όρκους τους στη 10η επέτειο του γάμου του. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από την τελετή, περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

«Στη 10η επέτειο του γάμου μας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είπαμε «I Do» το 2009», έγραψε στη λεζάντα.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάναμε. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και οι όμορφες αναμνήσεις που μπορείτε να κρατήσετε για μια ζωή», ανέφερε στην συνέχεια.

«Και μπορούμε να κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς και ζωντανές για εκείνους που μπορεί να μην μπορούν», τόνισε στο τέλος της λεζάντας της, αναφερόμενη στον Bruce Willis, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο. Αυτό ήρθε αφού εμφάνισε αφασία, η οποία προκαλεί δυσκολίες στην ομιλία, πέρυσι. Η οικογένειά του είπε πέρυσι ότι εγκατέλειψε την υποκριτική καθώς η πάθηση επηρέαζε τις γνωστικές του ικανότητες.