Ο Κρίστοφερ Μελόνι λατρεύει τον γυμνισμό και μας το δείχνει: «Είναι μια αίσθηση ελευθερίας» - Δείτε video

Ο πρωταγωνιστής του «Law & Order» μιλά για τον νέο «τίτλο» του και τον γυμνισμό 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Law & Order» (Νόμος & Τάξη), Κρίστοφερ Μελόνι, παραδέχεται ότι δεν περίμενε ποτέ να τον θεωρούν σέξι στην ηλικία των 61 χρόνων, ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για ό,τι συμβαίνει. «Έχει πλάκα. Δεν ξέρω, έχει στεφθεί κανείς άλλος ''Zaddy''; Μόλις σου απονεμηθεί ο τίτλος, πρέπει να τον κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς», αστειεύτηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People».

Ο Μελόνι έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο, με αφορμή το καλογυμνασμένο σώμα του, όταν εμφανίστηκε ξανά, ντυμένος, στις τηλεοπτικές οθόνες χάρη στην επιστροφή του στο σύμπαν του «Law & Order», με το δικό του spinoff, το «Organized Crime», που έκανε πρεμιέρα πέρυσι.

Ο Μελόνι σε συνέντευξή του στο «People»

Έγινε viral όταν εμφανίστηκε γυμνός σε ένα διαφημιστικό σποτ για την Peloton τον Ιούλιο. «Είναι υπέροχο. Πλάκα μου κάνεις;», είπε για την αναζωπύρωση της καριέρας του. «Είμαι 61 ετών και Ζaddy. Η καλοτυχία μου συνεχίζεται…».

Αν και έχει την υποστήριξη της επί 27 χρόνια συζύγου του, Ντόρις Σέρμαν Γουίλιαμς, παραδέχτηκε ότι η 21χρονη κόρη του, Σοφία, και ο 18χρονος γιος του, Ντάντε, εξακολουθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη, όπως λέει, με τον νέο του τίτλο. «Η γυναίκα μου, είναι υπέροχη. Θέλω να πω είναι τύπου, "whatever". Τα παιδιά μου, από την άλλη, μου κάνουν πλάκα και μου λένε: ‘’Αλήθεια; Σοβαρά τώρα;’’», εξηγεί.

«Οι φίλοι τους θα τους στείλουν ένα meme που έχει βγει ή κάτι τέτοιο». «Αλλά νομίζω ότι κατά βάθος το καταλαβαίνουν», προσθέτει. «Είναι ωραίο, γιατί όλοι μας κάνουμε πλάκα με αυτό. Οι φίλοι των παιδιών μου με κοροϊδεύουν, αλλά όλα έχουν πλάκα. Είναι τιμή μου».

Όσο για τον γυμνισμό, όπως λέει ο ίδιος, «είναι μία αίσθηση ελευθερίας»… 

Πηγή: skai.gr