Αμετανόητος για τα αντισημιτικά του σχόλια ο Κάνιε Γουέστ: «Χαίρομαι που ξεπέρασα τα όρια»

Ο ράπερ απευθύνθηκε σε όλες τις εταιρείες που τον εγκατέλειψαν μετά τις πιο πρόσφατες αναφορές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Adidas και JP Morgan Chase.

Αμετανόητος για τα αντισημιτικά του σχόλια εμφανίστηκε ο αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ, παρά το κύμα αντιδράσεων. 

Μιλώντας στο Page Six ενώ έφευγε από την προβολή του νέου ντοκιμαντέρ της συγγραφές Κάντας Όουενς το βράδυ της Τετάρτης, ο ράπερ απευθύνθηκε σε όλες τις εταιρείες που τον εγκατέλειψαν μετά τις πιο πρόσφατες αναφορές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Adidas και JP Morgan Chase.

«Γεια, αν βγαίνεις και μιλάς ανοιχτά για την κακή δουλειά κάποιου, αυτό σημαίνει ότι είσαι αντισημίτης. Νιώθω χαρούμενος που ξεπέρασα τα όρια αυτής της ιδέας, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά για πράγματα όπως η ακύρωση από μια τράπεζα», είπε στους φωτογράφους μας, πριν αποκαλέσει τον εαυτό του «τον πλουσιότερο μαύρο στην αμερικανική ιστορία».

Ο Γουέστ, 45 ετών, συνέχισε να μιλάει συγκεκριμένα για την JP Morgan Chase, αλλά τον διέκοψε ένα διερχόμενο φορτηγό. Τότε αποφάσισε να «μιλήσει σε διαφορετική ώρα».

Νωρίτερα σήμερα, η ίδια η Όουενς αποκάλυψε ότι η JP Morgan Chase έδωσε προθεσμία στον Γουέστ μέχρι τον Νοέμβριο για να βρει ένα νέο τραπεζικό ίδρυμα για να διαχειρίζεται την εταιρεία του Yeezy, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο λογαριασμός του εκκεντρικού καλλιτέχνη στο Instagram μπλόκαρε το Σαββατοκύριακο, αφού κατηγόρησε τον ράπερ Diddy ότι ελέγχεται από Εβραίους.

Η αντίδραση του στον αποκλεισμό του από το Instagram ήταν να γράψει στο Twitter γράφοντας «death con 3 On Jewish people», με συνέπεια και το μπλοκάρισμά του το από το Τwitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουέστ φόρεσε και ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «white lives matter» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, προκαλώντας νέες αντιδράσεις.
 

Πηγή: skai.gr