Ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Σε μια πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο τον Ιούνιο, ο δικηγόρος του Σπέισι, Πάτρικ Γκιμπς, δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται σθεναρά κάθε εγκληματική ενέργεια σε αυτή την υπόθεση

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, που χρονολογούνται πριν από 17 χρόνια, σύμφωνα με το «Sky News». 

Ο 62χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ υπέβαλε επίσημα την ομολογία του στο Old Bailey στο κεντρικό Λονδίνο, αφού προηγουμένως δήλωσε ότι «αρνείται σθεναρά» τις κατηγορίες τριών ανδρών που είναι σήμερα 30 και 40 ετών.

Εμφανιζόμενος με το πλήρες όνομά του - Kevin Spacey Fowler - ενώπιον του κ. Justice Wall, ο ηθοποιός αντιμετώπισε τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση προσώπου σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

Τα φερόμενα αδικήματα φέρονται να έχουν λάβει χώρα στο Λονδίνο και το Gloucestershire μεταξύ 2005 και 2013, όταν ο ηθοποιός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο. Σε μια πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο τον Ιούνιο, ο δικηγόρος του Σπέισι, Πάτρικ Γκιμπς, δήλωσε ότι ο πελάτης του «αρνείται σθεναρά κάθε εγκληματική ενέργεια σε αυτή την υπόθεση». Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Κέβιν Σπέισι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο «για να αποδείξει την αθωότητά του» και «να συνεχίσει τη ζωή του».

Πηγή: skai.gr