Ο ατρόμητος Tom Cruise – Πηδάει από αεροπλάνο για τη νέα ταινία «Mission: Impossible» – Δείτε video

Στο βίντεο ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα αεροσκάφος πάνω από τη Νότια Αφρική μαζί με τον συνεργάτη του Christopher McQuarrie

Ο Τομ Κρουζ έδειξε την παράτολμη πλευρά του σε ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στην ταινία «Top Gun: Maverick», ενώ γύριζε μια σκηνή για την επερχόμενη ταινία «Mission: Impossible - Dead Reckoning».

Στο βίντεο ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα αεροσκάφος πάνω από τη Νότια Αφρική μαζί με τον συνεργάτη του Christopher McQuarrie, ο οποίος έγραψε το σενάριο για την ταινία «Top Gun: Maverick» και σκηνοθετεί το πρώτο και το δεύτερο μέρος της ταινίας «Mission: Impossible».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Gun (@topgunmovie)

Ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έλαβε υποψηφιότητα καλύτερου ηθοποιού από τα βραβεία AARP για τον ρόλο του στην ταινία «Top Gun» είπε στους θαυμαστές του ότι ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του καθώς πλησιάζουν οι γιορτές.

Ο ατρόμητος Tom Cruise

«Γεια σε όλους, εδώ είμαστε στην εκπληκτική Νότια Αφρική, όπου γυρίζουμε το Mission: Impossible - Dead Reckoning μέρος ένα και δύο», είπε. «Και δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το Top Gun: Maverick».

Ο ατρόμητος Tom Cruise

Πηγή: skai.gr