Η Ζιζέλ για το τέλος του γάμου της: Πέθανα και αναγεννήθηκα – Μικρή πίστευα στα παραμύθια

«Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι ο πρώην σύζυγός μου», είπε το διάσημο μοντέλο 

Σε συνέντευξη της στο «Vanity Fair», η Ζιζέλ τα είπε… όλα. Το διάσημο μοντέλο δήλωσε ότι όσα έχουν παρουσιαστεί στα ΜΜΕ σχετικά με το τέλος του γάμου της με τον Tom Brady δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και συγκεκριμένα ότι η ίδια ζήτησε διαζύγιο μετά την απόφαση του πρώην συζύγου της να αποσυρθεί οριστικά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο θρύλος του NFL θεωρείται για πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος. 

Η Ζιζέλ χαρακτήρισε την ιδέα να εγκαταλείψει τον Brady μετά το «τέλος» της καριέρας του ως το πιο τρελό πράγμα που έχει ακούσει ποτέ.

«Ακούστε, πάντα τον επευφημούσα και θα συνέχιζα για πάντα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, αυτός είναι, πιστέψτε με», είπε. «Θέλω να πετύχει σε ό,τι κι αν κάνει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η Ζιζέλ

Η Ζιζέλ ανέφερε ότι ο γάμος τους και το τέλος του δεν μπορούν να εξηγηθούν τόσο απλά. «Αυτό που ειπώθηκε είναι ένα κομμάτι ενός πολύ μεγαλύτερου παζλ. Δεν είναι ούτε μαύρο, αλλά ούτε και άσπρο», εξήγησε η ίδια. 

Και συνέχισε: «Όταν ήμουν 26 ετών και εκείνος ήταν 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Καθώς περνάει ο καιρός, συνειδητοποιούμε ότι απλά θέλουμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε να κάνουμε μια επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο. Σημαίνει, απλώς, ότι για να είστε αυθεντικοί και να ζήσετε πραγματικά τη ζωή που θέλετε να ζήσετε, πρέπει να έχετε κάποιον που μπορεί να σας συναντήσει στη μέση, σωστά; Είναι ένας χορός. Είναι μια ισορροπία».

Η Ζιζέλ

Μάλιστα, η Ζιζέλ παρομοίασε τη διαδικασία του χωρισμού με «έναν θάνατο και μια αναγέννηση» και δήλωσε ότι θρηνεί επίσης «τον θάνατο του ονείρου της». 

«Είναι δύσκολο, γιατί φαντάζεσαι ότι η ζωή σου θα ήταν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έκανες ό,τι μπορούσες… Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Νομίζω ότι είναι όμορφο να πιστεύεις σε αυτό. Θέλω να πω, είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανα».

Πηγή: skai.gr