Κλείσιμο

Nicola Peltz: O πατέρας της δεν ήθελε τον Brooklyn Beckham για γαμπρό - Όλα τα «άπλυτα» στη φόρα για την οικογένεια

Ο γάμος του ζευγαριού φέρεται να κόστισε πάνω από 3,6 εκατομμύρια δολάρια 

Η Νίκολα Πελτζ δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια της ταινίας «Lola James» που σκηνοθέτησε η ίδια.

Η ανάρτηση έρχεται μετά από μια νέα μήνυση που υποστηρίζει ότι ο πατέρας της ηθοποιού, Nelson Peltz, ήθελε να ακυρώσει τον γάμο της με τον Brooklyn Beckham, αλλά η μητέρα της Claudia φοβόταν ότι θα «κατέστρεφε» την καριέρα της.

Οι λεπτομέρειες του γάμου τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, αποκαλύφθηκαν σε αγωγή που κατέθεσαν οι διοργανώτριες Nicole Braghin και Arianna Grijalba, τις οποίες η Πελτζ ισχυρίζεται ότι απέλυσε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο λόγω λαθών. Ωστόσο, η Νίκολα εμφανίζεται ατάραχη σε σχέση με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς «γιορτάζει» την ταινία της, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο post-production. 

«Η Λόλα Τζέιμς προσπαθεί να μαζέψει αρκετά χρήματα για να βγάλει τον μικρό της αδελφό, Άρλο, από το τοξικό σπίτι τους», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας στο IMDb. «Ο Arlo την κρατάει αισιόδοξη, μέχρι μια τραγική νύχτα, όταν όλος της ο κόσμος ανατρέπεται. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο». Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Lola James» είναι προς το παρόν άγνωστη.

Ο πλούσιος γάμος της Νίκολα Πελτζ με τον μεγαλύτερο γιο της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Μπρούκλιν, πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της οικογένειας Πελτζ αξίας 91 εκατ. δολαρίων στο Palm Beach της Φλόριντα τον περασμένο Απρίλιο. Ο γάμος φέρεται να κόστισε πάνω από 3,6 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η Νίκολα χαρακτήρισε τον γάμο τους ως το «πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου», οι αγωγές που κατέθεσαν ο πατέρας της και οι διοργανώτριες του γάμου που διώχθηκαν με τσεκούρι δίνουν μια άλλη εικόνα. 

Η Nicole Braghin και η Arianna Grijalba είναι συντετριμμένες, καθώς ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Nelson Peltz κατέθεσε αγωγή ζητώντας πίσω την προκαταβολή του και το ποσό των 160.000 δολαρίων. 

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανώτριες «έριξαν» το γάντι και πέρασαν στην αντεπίθεση, αποκαλώντας τον κ. Peltz «νταή δισεκατομμυριούχο» και κατέθεσαν αγωγή για παραβίαση της σύμβασης σε επιχειρηματική συμφωνία.

Μηνύουν, επίσης, τη Νίκολα Πελτζ και τη μητέρα της για αποζημίωση τουλάχιστον 49.000 δολαρίων συν τα έξοδα, τα οποία θα μπορούσαν να ανέλθουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες.

Η διοργανώτριες προσελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2022, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον πολυτελή γάμο. Παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 διάσημοι καλεσμένοι. Οι διοργανωτές συμφώνησαν σε αμοιβή 320.000 δολαρίων, με τον κ. Peltz να καταβάλλει προκαταβολή το μισό ποσό.

Οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι τα πράγματα ήταν τόσο χαοτικά, με διάφορες λίστες καλεσμένων και μια νύφη που δεν την έβρισκαν ποτέ στο τηλέφωνο. Τα δικαστικά έγγραφα περιέχουν εκατοντάδες μηνύματα συνομιλίας WhatsApp, κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που δείχνουν ότι οι λίστες των καλεσμένων ήταν ελλιπείς και επικρατούσε το απόλυτο «μπάχαλο» για όλα τα ζητήματα. 

Η κ. Braghin και η κ. Grijalba λένε ότι δούλευαν 17 ώρες την ημέρα για να προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Και ενώ υπήρχαν ήδη αναφορές για μια διαμάχη μεταξύ της Νίκολα και της μελλοντικής πεθεράς της επειδή η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής Valentino αντί για ένα φόρεμα της Βικτόρια (μια διαμάχη που η Νίκολα αρνήθηκε αργότερα), ήταν σαφές, λέει η αγωγή, ότι οι Πελτζ δεν ήθελαν τα νέα πεθερικά τους να γνωρίζουν όλες αυτές τις… «δυσλειτουργίες». 

Η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2019, αλλά δημοσιοποίησαν τη σχέχη τους αρκετούς μήνες μετά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του αδελφού της Νίκολα, Diesel, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών, Coachella Valley.

Ο Μπρούκλιν της έκανε πρόταση γάμου τον Ιούλιο του 2020, αλλά αργότερα αποκάλυψε στη διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής του, «Cookin' With Beckham», ότι η Νίκολα καθυστέρησε να του πει το «ναι». 
 

Πηγή: skai.gr