Από Miss Αγγλία... κυριολεκτικά Miss Universe: Το μοντέλο που θέλει να γίνει αστροναύτης- Δείτε βίντεο

Ελπίζει να πετάξει τις τουαλέτες και ψηλοτάκουνα της για να φορέσει διαστημική στολή και κυριολεκτικά να γίνει «Mις Κόσμος», η πρώτη βασίλισσα ομορφιάς που επισκέφτηκε ποτέ το διάστημα

To ρητό λέει πως "ο ουρανός είναι το όριο"...

Αυτό φυσικά δεν ισχύει όπως φαίνεται για την προσφάτως εστεμμένη Μις Αγγλία η οποία δήλωσε πως η πραγματική της φιλοδοξία δεν είναι να κατακτήσει τις πασαρέλες αλλά το διάστημα αφού θέλει να εκπαιδευτεί ως αστροναύτης.

Η 27χρονη Jessica Gagen είναι ήδη μια εκκολαπτόμενη επιστήμονας πυραύλων στο τελευταίο έτος του μεταπτυχιακού τίτλου της αεροδιαστημικής μηχανικής και θέλει, όπως αναφέρει να εμπνεύσει άλλες γυναίκες να ασχοληθούν με θέματα STEM.

Το μοντέλο μάλιστα δηλώνει πως όνειρο της είναι μια μέρα να εκπαιδεύει παιδιά από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η εντυπωσιακή Τζέσικα, η οποία στέφθηκε Μις Αγγλία πριν από δύο μήνες, θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Μις Κόσμος την Ανοιξη του επόμενου έτους.

Μετά από αυτό, ελπίζει να πετάξει τις τουαλέτες και ψηλοτάκουνα της για να φορέσει διαστημική στολή και  κυριολεκτικά να γίνει «Mις Κόσμος», η πρώτη βασίλισσα ομορφιάς που επισκέφτηκε ποτέ το διάστημα.

Η Τζέσικα, εξηγεί πως μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού της στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ σκοπεύει να υποβάλει σχετική αίτηση και να γίνει αστροναύτης μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλει επίσης να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της Μις Αγγλία για να εμπνεύσει νέες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να είναι επιτυχημένες σε ανδροκρατούμενους κλάδους όπως η μηχανική.

"Ελπίζω ότι με τον τίτλο της Μις Αγγλία, καθώς και το πάθος μου για την αεροδιαστημική, θα δείξω στα κορίτσια ότι μπορούν να ακολουθήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους και να είναι ό,τι θέλουν να είναι", λέει.

Πηγή: Daily Mail