Miley Cyrus: Ο Liam Hemsworth την απάτησε με την Jennifer Lawrence

Μεταξύ 2012 και 2015, ο ηθοποιός απάτησε τη Σάιρους με την Jennifer Lawrence 

Το νέο τραγούδι «Flowers», που κυκλοφόρησε η Μάιλι Σάιρους, είναι μια απάντηση της ποπ σταρ στην απιστία του Liam Hemsworth. Ωστόσο, οι στίχοι του τραγουδιού είναι το ένα κομμάτι στο παζλ αυτής της… μοιραίας σχέσης. 

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας και οι χρήστες του διαδικτύου, σαν καλοί Sherlock Holmes, έχουν βρει τα στοιχεία και τις αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι η Jennifer Lawrence ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους. 

Στο βίντεο του νέου της τραγουδιού, η Σάιρους εμφανίζεται φορώντας ένα χρυσό φόρεμα, που οι θαυμαστές αναγνώρισαν γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Hunger Games» το 2012, η Jennifer Lawrence φορούσε ένα παρόμοιο φόρεμα. 

Ωστόσο, το στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Liam Hemsworth απάτησε τη διάσημη τραγουδίστρια με την Jennifer Lawrence είναι μια παλιά συνέντευξη της ηθοποιού. Το 2015, η Lawrence παραδέχτηκε τελικά ότι φίλησε τον ηθοποιό εκτός κάμερας. Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen». Η Lawrence ρωτήθηκε ευθέως για το ειδύλλιο και δικαιολόγησε τις πράξεις της λέγοντας ότι ο Liam ήταν «πραγματικά καυτός».

Η Μάιλι Σάιρους και ο Liam Hemsworth άρχισαν να βγαίνουν το 2009. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ 2012 και 2015, ο ηθοποιός απάτησε τη Σάιρους με την Jennifer Lawrence. 

Πηγή: skai.gr