Κλείσιμο

Flowers: Το τραγούδι-ύμνος της Miley Cyrus που μετατρέπει έναν χωρισμό σε φόρο τιμής στην αγάπη - Πάρτε μια γεύση...

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της Shakira, η τραγουδίστρια μοιράζεται το έργο της για άλλη μια οδυνηρή ερωτική σχέση… 

Μόλις 24 ώρες αφότου η Σακίρα κυκλοφόρησε το νέο της single με τον Bizarrap, γεμάτο σαφείς αναφορές στον «υποτιθέμενο αντικαταστάτη» της, η Μάιλι Σάιρους εξέπληξε τους θαυμαστές της με την πρεμιέρα του τελευταίου της single, «Flowers». Το τραγούδι έχει γίνει ένας ύμνος στην ενδυνάμωση. Σε αυτό, η τραγουδίστρια ανταλλάσσει την πικρία με την αυτό-αγάπη και τη δίψα για εκδίκηση με έναν φόρο τιμής στον εαυτό της.

Η τραγουδίστρια από το Τενεσί τραγουδάει για την επίπονη διαδικασία του να προχωράς μπροστά, έχοντας μόνο στις «βαλίτσες» σου τη δέσμευση για τη δική σου ευτυχία. 

«Μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου λουλούδια / Να γράψω το όνομά μου στην άμμο / Να μιλάω στον εαυτό μου για ώρες / Να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις/Μπορώ να πάω τον εαυτό μου για χορό / Και μπορώ να κρατήσω το χέρι μου /Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από σένα», λένε οι στίχοι του τραγουδιού. 

Η Μάιλι Σάιρους δημιούργησε μια ωδή στην εύρεση της ευτυχίας, χωρίς ρομαντικό σύντροφο. Είναι μια υπεράσπιση της αυτάρκειας στον δρόμο προς την ολοκλήρωση.

Το «Flowers» έρχεται δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Miley Cyrus και του ηθοποιού Liam Hemsworth. Ήταν παντρεμένοι μόλις ένα χρόνο, αλλά ήταν μαζί για μια δεκαετία. 

Το τραγούδι έχει σαφείς αναφορές στην ερωτική τους ιστορία, αντικείμενο πολλών σχολίων από τα διεθνή ΜΜΕ. Γνωρίστηκαν όταν ήταν νέοι και παντρεύτηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Νάσβιλ. Η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι κατά τη διάρκεια των χρόνων που ήταν μαζί, αντιμετώπιζε προβλήματα με άγχος, κατάθλιψη και εθισμό στο αλκοόλ. Έχει, επίσης, πει ότι η τάση του Liam Hemsworth να βγαίνει έξω και να επιστρέφει σπίτι του μαστουρωμένος και μεθυσμένος δεν βοηθούσε την κατάσταση στο σπίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου, ο Liam Hemsworth ζήτησε διαζύγιο, εν μέσω συνεχών φημών για κρίση, ζήλια και εικασίες σχετικά με τον υποτιθέμενο υπερβολικό έλεγχο του ηθοποιού στον τρόπο ζωής της τραγουδίστριας. Στο τραγούδι, η Μάιλι Σάιρους κάνει σαφείς αναφορές στη σχέση και στο τραγικό επεισόδιο όταν το σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού καταστράφηκε από την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια το 2018. 

Ένα τέλειο τέλος για μια ιστορία ανάρρωσης. Το τραγούδι μετά τον χωρισμό που χρειαζόμασταν… 

Πηγή: skai.gr